Bloemenwinkels in Moerdijk

Zoek je een bloemenwinkel in Moerdijk? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Moerdijk.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

't planten huis B.V. i.o.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap 't planten huis B.V. i.o. is gevestigd op Doelstraat 8 te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Zevenbergen > Centrum > 4761CG
De Bloemist
Opgericht in april 2013

De onderneming De Bloemist is gevestigd op Kraaiendijk 6 te Heijningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Heijningen > Verspreide huizen Heijningen > 4794SE
Dierenspeciaalzaak Moerdijk
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Moerdijk is gevestigd op Steenweg 25 te Moerdijk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Moerdijk > Moerdijk > 4781AL
Ad van de Weijgaert
Opgericht in april 2013

De onderneming Ad van de Weijgaert is gevestigd op Appelaarseweg 43 te Fijnaart en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Fijnaart > Fijnaart > 4793EJ
Seline Flor
Opgericht in april 2013

De onderneming Seline Flor is gevestigd op van de Putgang 2 te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Zevenbergen > Centrum > 4761CZ
't Vingeling Tuincentrum
Opgericht in april 2013

De onderneming 't Vingeling Tuincentrum is gevestigd op Noordschans 9A te Klundert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Klundert > Noordschans > 4791RD
Bloemsierkunst 't Roosje
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst 't Roosje is gevestigd op Zuidhaven 133 te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Zevenbergen > Centrum > 4761CV
Het Bloem Atelier
Opgericht in april 2013

De onderneming Het Bloem Atelier is gevestigd op Voorstraat 33 te Fijnaart en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Fijnaart > Fijnaart > 4793ET
Tuincentrum De Floor
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum De Floor is gevestigd op Galgenweg 115 te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Zevenbergen > Verspreide huizen ten westen van Zevenbergen > 4761PN
V.O.F. Bloemisterij Jan en Ria Kaijen
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bloemisterij Jan en Ria Kaijen is gevestigd op Steenweg 40 te Moerdijk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Moerdijk > Moerdijk > 4781AP
De Dierenboetiek
Opgericht in april 2013

De onderneming De Dierenboetiek is gevestigd op Noordhaven 128 te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Zevenbergen > Centrum > 4761DD
Superfleur
Opgericht in april 2013

De onderneming Superfleur is gevestigd op Klundertseweg 32a te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Zevenbergen > Verspreide huizen ten westen van Zevenbergen > 4761PR
Bloemschikbedrijf Boeket
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemschikbedrijf Boeket is gevestigd op Zuidhaven 51 te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Zevenbergen > Centrum > 4761CS
Bloemsierkunst S. Nieuwkoop
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst S. Nieuwkoop is gevestigd op Molenstraat 27 te Fijnaart en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Fijnaart > Fijnaart > 4793ED
MP Paardenvoeders
Opgericht in april 2013

De onderneming MP Paardenvoeders is gevestigd op 't Magesijn 11 te Klundert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Moerdijk > Klundert > Klundert > 4791KK

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Moerdijk

Instellen

Meer nieuws in Moerdijk

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement