Bloemenwinkels in Oss

Zoek je een bloemenwinkel in Oss? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Oss.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Bloemsierkunst Josina B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Bloemsierkunst Josina B.V. is gevestigd op Nieuwe Hescheweg 7 te Oss en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Oss-Zuid > Oranjebuurt I en Ruivert > 5342EB
V.O.F. Verhallen
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Verhallen is gevestigd op Marenseweg 2 te Maren-Kessel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Maren - Kessel > Verspreide huizen Polder van het Laag Heemaal > 5398JE
Bossbloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Bossbloemen is gevestigd op Kruisstraat 46 te Oss en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Centrum > Centrum Zuid > 5341HE
Meer Marge Met Kunstgras
Opgericht in april 2013

De onderneming Meer Marge Met Kunstgras is gevestigd op Kanaalstraat 24 te Oss en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Industrieterreinen-Noord > Elzenburg > 5347KM
de Bruijn Bloempreparatie v.o.f.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma de Bruijn Bloempreparatie v.o.f. is gevestigd op Hoogheuvelstraat 119 te Oss en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Industrieterreinen-Zuid > Landweer > 5349AM
Rutte Dier en Tuin Xpet
Opgericht in april 2013

De onderneming Rutte Dier en Tuin Xpet is gevestigd op Heschepad 91 te Oss en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Centrum > Centrum Zuid > 5341GS
Bloemen van
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemen van "Van Haeren" is gevestigd op Nieuwstraat 26 te Ravenstein en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Ravenstein > Ravenstein > 5371AJ
Bloemenshop 't Boeketje
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenshop 't Boeketje is gevestigd op Singel 1940-1945 159 te Oss en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Schadewijk > Verzetsheldenbuurt II > 5348PK
Frank's Dierenshop en Groothandel V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Frank's Dierenshop en Groothandel V.O.F. is gevestigd op Sterrebos 23 te Oss en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Ruwaard > Dichtersbuurt > 5344AL
Huisdiervoordeelshop
Opgericht in april 2013

De onderneming Huisdiervoordeelshop is gevestigd op Kruisstraat 38 te Oss en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Centrum > Centrum Zuid > 5341HE
Hafaro
Opgericht in april 2013

De onderneming Hafaro is gevestigd op Meester van Coothstraat 54 te Maren-Kessel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Maren - Kessel > Kessel > 5398CG
Aqua-Rainbow
Opgericht in april 2013

De onderneming Aqua-Rainbow is gevestigd op Willibrordusweg 28A te Oss en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Oss-Zuid > Bomenbuurt > 5342HC
Pet's Place Oss
Opgericht in april 2013

De onderneming Pet's Place Oss is gevestigd op Walstraat 31 te Oss en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Centrum > Centrum Zuid > 5341CJ
Van Schadewijk Hoveniers
Opgericht in april 2013

De onderneming Van Schadewijk Hoveniers is gevestigd op Gelrehof 2 te Ravenstein en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Ravenstein > Ravenstein > 5371EM
De Tetra
Opgericht in april 2013

De onderneming De Tetra is gevestigd op Kromstraat 5A te Oss en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oss > Centrum > Centrum West > 5341JA

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oss

Instellen

Meer nieuws in Oss

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement