Garagebedrijven in Weststellingwerf

Zoek je een garagebedrijf in Weststellingwerf? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Weststellingwerf.

In Weststellingwerf zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Garage Speerstra Wolvega B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Garage Speerstra Wolvega B.V. is gevestigd op Oranje Nassaulaan 109 te Wolvega en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Wolvega > Wolvega > 8471PX
Autobedrijf H. Lingeman
Opgericht in april 2013

De onderneming Autobedrijf H. Lingeman is gevestigd op Ds. Reitsmastraat 61 te Noordwolde en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Noordwolde > Noordwolde > 8391BW
Autobedrijf J. & M. Ouwerkerk
Opgericht in april 2013

De onderneming Autobedrijf J. & M. Ouwerkerk is gevestigd op Alteveersweg 24 te Boijl en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Noordwolde > Verspreide huizen Boijl > 8392MS
Ren(d)Abel
Opgericht in april 2013

De onderneming Ren(d)Abel is gevestigd op Grindweg 74 te Munnekeburen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Munnekeburen > Munnekeburen > 8485JC
Ruinemans Auto's
Opgericht in april 2013

De onderneming Ruinemans Auto's is gevestigd op Nijverheidsstraat 5 te Wolvega en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Wolvega > Wolvega > 8471AB
Autobedrijf Van der Vegt
Opgericht in april 2013

De onderneming Autobedrijf Van der Vegt is gevestigd op Steggerdaweg 93 te Steggerda en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Steggerda > Steggerda > 8395PK
Autobedrijf Bosma
Opgericht in april 2013

De onderneming Autobedrijf Bosma is gevestigd op Markeweg 64 te Blesdijke en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Blesdijke > Blesdijke > 8398GP
OPV Auto's
Opgericht in april 2013

De onderneming OPV Auto's is gevestigd op Nieuwstraat 38 te De Blesse en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Blesdijke > De Blesse > 8397GD
Garage-, Takel- en Bergingsbedrijf G. Thomas V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Garage-, Takel- en Bergingsbedrijf G. Thomas V.O.F. is gevestigd op Pieter Stuyvesantweg 105 te Oldetrijne en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Helomavaart > Oldetrijne > 8479HK
M. Mulder Autoschade, Autohandel
Opgericht in april 2013

De onderneming M. Mulder Autoschade, Autohandel is gevestigd op Sonnegaweg 21 te Sonnega en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Sonnega > Sonnega > 8478HB
Garage Wever V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Garage Wever V.O.F. is gevestigd op Boijlerweg 97 te Boijl en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Noordwolde > Boijl > 8392ND
Welkom Auto's
Opgericht in april 2013

De onderneming Welkom Auto's is gevestigd op Schuttevaerstraat 8A te Wolvega en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Wolvega > Wolvega > 8471ZZ
V.O.F. Hielkema
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Hielkema is gevestigd op Nijverheidsstraat 8 te Wolvega en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Wolvega > Wolvega > 8471AB
Autoservice Post
Opgericht in april 2013

De onderneming Autoservice Post is gevestigd op Grindweg 144 te Wolvega en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Wolvega > Wolvega > 8471EM
Automobielbedrijf D. Sutherland Wolvega B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Automobielbedrijf D. Sutherland Wolvega B.V. is gevestigd op Tinweg 5 te Wolvega en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Weststellingwerf > Wolvega > Wolvega > 8471XK

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Weststellingwerf

Instellen

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement