Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Inzameling van onschadelijk afval in Zwolle

Een overzicht van alle inzameling van onschadelijk afval in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

N.V. ROVA Gemeenten
maart 2013

De naamloze vennootschap N.V. ROVA Gemeenten is gevestigd op Rijnlandstraat 2 te Zwolle en is actief in de branche Inzameling van onschadelijk afval.

8028PXZwolleBerkumBedrijventerrein Hessenpoort
N.V. ROVA Bedrijven
maart 2013

De naamloze vennootschap N.V. ROVA Bedrijven is gevestigd op Steinfurtstraat 2 te Zwolle en is actief in de branche Inzameling van onschadelijk afval.

8028PPZwolleBerkumBedrijventerrein Hessenpoort
ROVA Regie B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap ROVA Regie B.V. is gevestigd op Steinfurtstraat 2 te Zwolle en is actief in de branche Inzameling van onschadelijk afval.

8028PPZwolleBerkumBedrijventerrein Hessenpoort

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk