Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Berkum

Wil je weten welke bedrijven er in Berkum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Berkum.

In Berkum zoek ik een:

  Carla Verhagen Mediaproducties
  november 2017

  De onderneming Carla Verhagen Mediaproducties is gevestigd op Lorentzlaan 7 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8024XJZwolleBerkumBerkum
  Consult&See
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma Consult&See is gevestigd op Boerendanserdijk 4 te Zwolle en is actief in de branche Callcenters.

  8024AHZwolleBerkumBerkum
  Imeko Packing Industry B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Imeko Packing Industry B.V. is gevestigd op Dokter van Deenweg 44 te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van gehomogeniseerde voedingspreparaten en dieetvoeding.

  8025BBZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Queric
  oktober 2017

  De onderneming Queric is gevestigd op Campherbeeklaan 90 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8024BZZwolleBerkumBerkum
  Boostlogix Zwolle B.V.
  augustus 2017

  De besloten vennootschap Boostlogix Zwolle B.V. is gevestigd op Dr v Lookeren Campagnewg 11 te Zwolle en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

  8025BXZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Praktijk JaNatuurlijk
  augustus 2017

  De onderneming Praktijk JaNatuurlijk is gevestigd op Eykmanlaan 17 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8024EGZwolleBerkumBerkum
  De Ijzertijd
  augustus 2017

  De onderneming De Ijzertijd is gevestigd op Ceintuurbaan 18 te Zwolle en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  8024AAZwolleBerkumBedrijventerrein de Vrolijkheid
  Kolos-Agro B.V.
  augustus 2017

  De besloten vennootschap Kolos-Agro B.V. is gevestigd op Dokter van Wiechenweg 14 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in ruwe plantaardige en dierlijke oliën en vetten en oliehoudende grondstoffen.

  8025BZZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Stichting Administratiekantoor Kolos-Agro
  augustus 2017

  De stichting Stichting Administratiekantoor Kolos-Agro is gevestigd op Dokter van Wiechenweg 14 te Zwolle en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

  8025BZZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  FunForFit
  juli 2017

  De onderneming FunForFit is gevestigd op Grotiuslaan 23 te Zwolle en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8024XMZwolleBerkumBerkum
  S.A.N.G. B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap S.A.N.G. B.V. is gevestigd op Dokter van Wiechenweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8025BZZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Imeko Vastgoed B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap Imeko Vastgoed B.V. is gevestigd op Dokter van Deenweg 44 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8025BBZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Stichting Aandelenbeheer Global Services NL
  juli 2017

  De stichting Stichting Aandelenbeheer Global Services NL is gevestigd op Dokter van Deenweg 13 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8025BPZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Newrise B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap Newrise B.V. is gevestigd op Dokter Stolteweg 23 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8003CCZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  De Gids (Gemeente in de school)
  mei 2017

  De stichting De Gids (Gemeente in de school) is gevestigd op Assendorperdijk 55 te Zwolle en is actief in de branche Religieuze organisaties.

  8024BRZwolleBerkumBerkum
  inhealth-ICT B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap inhealth-ICT B.V. is gevestigd op Dokter Stolteweg 96 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8025AZZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Businesscares Beheer B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap Businesscares Beheer B.V. is gevestigd op Dokter Stolteweg 72 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8025AZZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
  Olieslim B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap Olieslim B.V. is gevestigd op Schrevenweg 1--16 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  8001BMZwolleBerkumBerkum
  Olieslim Beheer B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap Olieslim Beheer B.V. is gevestigd op Schrevenweg 1--16 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8001BMZwolleBerkumBerkum
  Goed Opruimen Esther Koskamp
  april 2017

  De onderneming Goed Opruimen Esther Koskamp is gevestigd op Larixlaan 10 te Zwolle en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  8024ZBZwolleBerkumBerkum

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Berkum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk