Kledingswinkels in Strijen

Zoek je een kledingwinkel in Strijen? Hieronder vind je een overzicht van alle kledingswinkels in Strijen.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Pietertje Daatje
Opgericht in April 2013

De onderneming Pietertje Daatje is gevestigd op Kerkstraat 2 te Strijen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Antali
Opgericht in April 2013

De onderneming Antali is gevestigd op Kerkstraat 40 te Strijen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Barbara Mode
Opgericht in April 2013

De onderneming Barbara Mode is gevestigd op Kerkstraat 24 te Strijen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Tingelijntje
Opgericht in April 2013

De onderneming Tingelijntje is gevestigd op Boompjesstraat 2A te Strijen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Lingerie@Kerkstraat 39
Opgericht in April 2013

De onderneming Lingerie@Kerkstraat 39 is gevestigd op Kerkstraat 39 te Strijen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

E. en J. Noteboom B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap E. en J. Noteboom B.V. is gevestigd op Bosweg 17a te Strijen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

La Moda Grande
Opgericht in April 2013

De onderneming La Moda Grande is gevestigd op 't Hoogt 21 te Strijen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent