Tandartsen in Zaanstad

Zoek je een tandarts in Zaanstad? Hieronder vind je een overzicht van alle tandartsen in Zaanstad.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Symbol Dental
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Symbol Dental is gevestigd op Meidoornstraat 70 te ZAANDAM en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Woensdag 14 december 2022

BGB Tandarts Ivan Donkov B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts Ivan Donkov B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

BGB Tandarts Andreea Bolchis B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts Andreea Bolchis B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

BGB Tandarts Anca Guraliuc B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts Anca Guraliuc B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

BGB Tandarts Catalina Butnariu B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts Catalina Butnariu B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

BGB Tandarts Slawomir Maj B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts Slawomir Maj B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

BGB Tandarts Ani Petrova B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts Ani Petrova B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Donderdag 10 november 2022

BGB Tandarts Cristala Nitescu B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts Cristala Nitescu B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

BGB Tandarts I?igo Arruabarrena B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts I?igo Arruabarrena B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

BGB Tandarts David Miguel de la Torre B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts David Miguel de la Torre B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Vrijdag 7 oktober 2022

BGB Tandarts Martin Zapletal B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts Martin Zapletal B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

BGB Tandarts Frixos Frixou B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts Frixos Frixou B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Dinsdag 13 september 2022

MMB Tandarts
Opgericht in September 2022

De onderneming MMB Tandarts is gevestigd op Lanzarote 7 te ZAANDAM en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Donderdag 4 augustus 2022

BGB Tandarts Margarita Goldberg B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts Margarita Goldberg B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

BGB Tandarts Cristina Valle B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap BGB Tandarts Cristina Valle B.V. is gevestigd op Stationsstraat 19 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent