Groenteboeren in Nijmegen

Zoek je een groenteboer in Nijmegen? Hieronder vind je een overzicht van alle groenteboeren in Nijmegen.

Filter

Woensdag 5 mei 2021

Groen Verbond
Opgericht in Maart 2021

De vennootschap onder firma Groen Verbond is gevestigd op Scholeksterstraat 72 te Nijmegen en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Maandag 20 juni 2016

Uw Groenteman Paul Drijvers
Opgericht in Mei 2016

De onderneming Uw Groenteman Paul Drijvers is gevestigd op Weezenhof 6812 te NIJMEGEN en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Donderdag 1 januari 2015

Toon's Groente en Fruithoek
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Toon's Groente en Fruithoek is gevestigd op Houtstraat 33 te Nijmegen en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Maters Groenten en Fruit
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Maters Groenten en Fruit is gevestigd op Ziekerstraat 1A te Nijmegen en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Sahin Market V.O.F.
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma Sahin Market V.O.F. is gevestigd op Meijhorst 7025 te Nijmegen en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Maters Groenten en Fruit
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Maters Groenten en Fruit is gevestigd op Weezenhof 5502 te Nijmegen en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

sun business
Opgericht in Augustus 2014

De onderneming sun business is gevestigd op Oude Nonnendaalseweg 63 te NIJMEGEN en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

De Bruin & De Bruin B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap De Bruin & De Bruin B.V. is gevestigd op Heyendaalseweg 219 te Nijmegen en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent