Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Slagers en poeliers in Achtkarspelen

Zoek je een slager of poelier in Achtkarspelen? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Achtkarspelen.

In Achtkarspelen zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Specialiteitenslagerij Alie en Brenda
Opgericht in april 2013

De onderneming Specialiteitenslagerij Alie en Brenda is gevestigd op Warmoltsstrjitte 45 te Harkema en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Achtkarspelen » Zuid » Harkema » 9281PL
Slagerij Van der Bijl V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Slagerij Van der Bijl V.O.F. is gevestigd op Kerkstraat 74 te Buitenpost en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Achtkarspelen » Noord » Buitenpost » 9285TB
Slagerij O. Wouda
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij O. Wouda is gevestigd op Groningerstreek 7 te Stroobos en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Achtkarspelen » Centrum » Stroobos » 9871PE
Slagerij W. Nicolai
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij W. Nicolai is gevestigd op PiterpĂ´lle 2 te Twijzel en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Achtkarspelen » Noord » Twijzel » 9286EL
Keurslagerij Albert en Aukje
Opgericht in april 2013

De onderneming Keurslagerij Albert en Aukje is gevestigd op De Merel 43 te Surhuisterveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231JK

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Achtkarspelen

Instellen

Wijken in Achtkarspelen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?