Slagers en poeliers in Horst aan de Maas

Zoek je een slager of poelier in Horst aan de Maas? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Horst aan de Maas.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Firma Lambert Joosten
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Firma Lambert Joosten is gevestigd op Steenstraat 16 te Horst en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

G. Basten
Opgericht in April 2013

De onderneming G. Basten is gevestigd op Lottumseweg 29 te Grubbenvorst en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Henk Aarts V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Slagerij Henk Aarts V.O.F. is gevestigd op Wouterstraat 36 te America en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Ferry Janssen
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslagerij Ferry Janssen is gevestigd op Pastoor Vullinghsstraat 49 te Sevenum en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Driessen
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Driessen is gevestigd op Speulhofsbaan 4 te Meterik en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Crist Coppens
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslagerij Crist Coppens is gevestigd op St. Lambertusplein 5 te Horst en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Kwaliteitsslagerij Jos Kersten V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Kwaliteitsslagerij Jos Kersten V.O.F. is gevestigd op Broekhuizerweg 12 te Broekhuizenvorst en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Joosten
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Joosten is gevestigd op Kloosterstraat 11 te Grubbenvorst en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij v.d. Pasch
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij v.d. Pasch is gevestigd op Hoofdstraat 11 te Meerlo en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement