Slagers en poeliers in Moerdijk

Zoek je een slager of poelier in Moerdijk? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Moerdijk.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Keurslagerij Jongmans B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Keurslagerij Jongmans B.V. is gevestigd op Zevenbergsepoort 16 te Klundert en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Ardon Beheer B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Ardon Beheer B.V. is gevestigd op Zuidhaven 95 te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Otto
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Otto is gevestigd op Molenstraat 37 te Fijnaart en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Straasheijm B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Slagerij Straasheijm B.V. is gevestigd op Zevenbergsepoort 28 te Klundert en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Poeliersbedrijf Kouters V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Poeliersbedrijf Kouters V.O.F. is gevestigd op Molenstraat 20 te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Otto
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Otto is gevestigd op Oude Heijningsedijk 257 te Heijningen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

V.O.F. Slagerij Snels
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slagerij Snels is gevestigd op Hoofdstraat 11 te Zevenbergschen Hoek en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent