Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Slagers en poeliers in Ridderkerk

Zoek je een slager of poelier in Ridderkerk? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Ridderkerk.

In Ridderkerk zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Slagerij Ridderkerk B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Slagerij Ridderkerk B.V. is gevestigd op Jan Steenstraat 9 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Ridderkerk » Centrum » Centrum » 2981EG
D. Melis h.o.d.n. Slagerij en Partyservice Gelderblom
Opgericht in april 2013

De onderneming D. Melis h.o.d.n. Slagerij en Partyservice Gelderblom is gevestigd op Vlietplein 107 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Ridderkerk » Drievliet » Drievliet » 2986GK
Kipspecialist Jan van Leeuwen
Opgericht in april 2013

De onderneming Kipspecialist Jan van Leeuwen is gevestigd op Ridderhof 86 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Ridderkerk » Centrum » Centrum » 2981ET
Topslagerij Pieter van Prooijen
Opgericht in april 2013

De onderneming Topslagerij Pieter van Prooijen is gevestigd op De Genestetstraat 44 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Ridderkerk » Oost » Oost » 2985CG
Speciaal Slagerij Buzink
Opgericht in april 2013

De onderneming Speciaal Slagerij Buzink is gevestigd op Dillenburgplein 14 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Ridderkerk » Slikkerveer » Slikkerveer » 2983CC
Slagerij Vreugdenhil
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij Vreugdenhil is gevestigd op Amerstraat 20 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Ridderkerk » Bolnes » Bolnes » 2987CA
Uw eigen slager Ton Winter
Opgericht in april 2013

De onderneming Uw eigen slager Ton Winter is gevestigd op Koninginneweg 57 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Ridderkerk » Centrum » Centrum » 2982AH

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ridderkerk

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?