Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8021BA

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8021BA.

In postcodegebied 8021BA zoek ik een:

  Maandag 24 december 2018

  Alfahad Transport
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Alfahad Transport is gevestigd op Berkumhof 57 te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Zwolle » Diezerpoort » Dieze-Centrum » 8021BA

  Dinsdag 13 september 2016

  Procee
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Procee is gevestigd op Berkumhof 21 te ZWOLLE en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  Zwolle » Diezerpoort » Dieze-Centrum » 8021BA

  Maandag 9 november 2015

  AKA Escape Rooms
  Opgericht in oktober 2015

  De vennootschap onder firma AKA Escape Rooms is gevestigd op Berkumhof 39 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Zwolle » Diezerpoort » Dieze-Centrum » 8021BA

  Donderdag 1 januari 2015

  Youniqidz
  Opgericht in augustus 2015

  De onderneming Youniqidz is gevestigd op Berkumhof 41 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Zwolle » Diezerpoort » Dieze-Centrum » 8021BA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dieze-Centrum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?