Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8021CC

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8021CC.

In postcodegebied 8021CC zoek ik een:

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Vick
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Vick is gevestigd op Langenholterweg 43A te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Zwolle » Diezerpoort » Dieze-Centrum » 8021CC

  Donderdag 1 januari 2015

  ovERbodig
  Opgericht in juli 2015

  De vennootschap onder firma ovERbodig is gevestigd op Langenholterweg 49 te ZWOLLE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zwolle » Diezerpoort » Dieze-Centrum » 8021CC
  Sitemind Internet & Nieuwe Media
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Sitemind Internet & Nieuwe Media is gevestigd op Langenholterweg 33A te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Zwolle » Diezerpoort » Dieze-Centrum » 8021CC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dieze-Centrum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?