Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8021GA

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8021GA.

In postcodegebied 8021GA zoek ik een:

  Zaterdag 15 september 2018

  Soling Jewels
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Soling Jewels is gevestigd op Bisschop Willebrandlaan 34 te Zwolle en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp » 8021GA

  Donderdag 1 januari 2015

  Gromek B.V.
  Opgericht in juni 2014

  De besloten vennootschap Gromek B.V. is gevestigd op Bisschop Willebrandlaan 26 te ZWOLLE en is actief in de branche Groothandel in verwarmingsapparaten.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp » 8021GA
  Magna Copia Holding B.V.
  Opgericht in juni 2014

  De besloten vennootschap Magna Copia Holding B.V. is gevestigd op Bisschop Willebrandlaan 26 te ZWOLLE en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp » 8021GA
  B.V. Autobedrijf Oving
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap B.V. Autobedrijf Oving is gevestigd op Bisschop Willebrandlaan 66 te Zwolle en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp » 8021GA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hogenkamp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?