Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in postcodegebied 8022BG

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8022BG.

In postcodegebied 8022BG zoek ik een:

  J.A.G. Zwolle B.V.
  december 2015

  De besloten vennootschap J.A.G. Zwolle B.V. is gevestigd op Radewijnsstraat 47 te ZWOLLE en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  8022BGZwolleDiezerpoortHogenkamp
  Expertisecentrum Voet en Beweging B.V.
  januari 2014

  De besloten vennootschap Expertisecentrum Voet en Beweging B.V. is gevestigd op Radewijnsstraat 8 te ZWOLLE en is actief in de branche Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen (geen tandtechniek).

  8022BGZwolleDiezerpoortHogenkamp
  Studio Forte
  april 2013

  De onderneming Studio Forte is gevestigd op Radewijnsstraat 10a te Zwolle en is actief in de branche Podiumkunst en -vermaak.

  8022BGZwolleDiezerpoortHogenkamp
  WijZ locatie De Terp
  april 2013

  De onderneming WijZ locatie De Terp is gevestigd op Radewijnsstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.

  8022BGZwolleDiezerpoortHogenkamp
  Kemerink Orthopedie B.V.
  april 2013

  De besloten vennootschap Kemerink Orthopedie B.V. is gevestigd op Radewijnsstraat 8 te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen.

  8022BGZwolleDiezerpoortHogenkamp
  Geert Groote Huisartsengroepspraktijk
  maart 2013

  De onderneming Geert Groote Huisartsengroepspraktijk is gevestigd op Radewijnsstraat 2 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van huisartsen.

  8022BGZwolleDiezerpoortHogenkamp

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk