Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8022BG

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8022BG.

In postcodegebied 8022BG zoek ik een:

  Vrijdag 15 januari 2016

  J.A.G. Zwolle B.V.
  Opgericht in december 2015

  De besloten vennootschap J.A.G. Zwolle B.V. is gevestigd op Radewijnsstraat 47 te ZWOLLE en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp » 8022BG

  Donderdag 1 januari 2015

  Expertisecentrum Voet en Beweging B.V.
  Opgericht in januari 2014

  De besloten vennootschap Expertisecentrum Voet en Beweging B.V. is gevestigd op Radewijnsstraat 8 te ZWOLLE en is actief in de branche Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen (geen tandtechniek).

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp » 8022BG
  Studio Forte
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Studio Forte is gevestigd op Radewijnsstraat 10a te Zwolle en is actief in de branche Podiumkunst en -vermaak.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp » 8022BG
  WijZ locatie De Terp
  Opgericht in april 2013

  De onderneming WijZ locatie De Terp is gevestigd op Radewijnsstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp » 8022BG
  Kemerink Orthopedie B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Kemerink Orthopedie B.V. is gevestigd op Radewijnsstraat 8 te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp » 8022BG
  Geert Groote Huisartsengroepspraktijk
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Geert Groote Huisartsengroepspraktijk is gevestigd op Radewijnsstraat 2 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van huisartsen.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp » 8022BG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hogenkamp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?