Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in postcodegebied 8023AL

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8023AL.

In postcodegebied 8023AL zoek ik een:

  Sta-art
  september 2017

  De onderneming Sta-art is gevestigd op Roemer Visscherstraat 13 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8023ALZwolleWipstrikWipstrik-Noord
  Herfterplein Food B.V.
  maart 2013

  De besloten vennootschap Herfterplein Food B.V. is gevestigd op Roemer Visscherstraat 19 te Zwolle en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

  8023ALZwolleWipstrikWipstrik-Noord
  A.J. Hummelen Meubelmaker, Bouw- en Interieurafwerking
  maart 2013

  De onderneming A.J. Hummelen Meubelmaker, Bouw- en Interieurafwerking is gevestigd op Roemer Visscherstraat 5 te Zwolle en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8023ALZwolleWipstrikWipstrik-Noord

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk