Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8023AP

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8023AP.

In postcodegebied 8023AP zoek ik een:

  Donderdag 23 juni 2016

  Equipro Equipment Protection Sol. Holding BV
  Opgericht in maart 2016

  De besloten vennootschap Equipro Equipment Protection Sol. Holding BV is gevestigd op Brederostraat 83 te ZWOLLE en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023AP
  Meeck
  Opgericht in maart 2016

  De onderneming Meeck is gevestigd op Brederostraat 71 te ZWOLLE en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023AP

  Donderdag 1 januari 2015

  Marloes Witteveen
  Opgericht in december 2014

  De onderneming Marloes Witteveen is gevestigd op Brederostraat 73 te ZWOLLE en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023AP
  P.A.H. den Elzen Beheer B.V.
  Opgericht in maart 2015

  De besloten vennootschap P.A.H. den Elzen Beheer B.V. is gevestigd op Brederostraat 79 te ZWOLLE en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023AP
  Canossa B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Canossa B.V. is gevestigd op Brederostraat 73 te Zwolle en is actief in de branche Rechtskundige dienstverlening.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023AP
  EXCELlent Support
  Opgericht in april 2013

  De onderneming EXCELlent Support is gevestigd op Brederostraat 85 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023AP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Wipstrik-Noord

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?