Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in postcodegebied 8043ES

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8043ES.

In postcodegebied 8043ES zoek ik een:

  ouderenactiviteiten.nl
  maart 2016

  De vennootschap onder firma ouderenactiviteiten.nl is gevestigd op Linnenweverstraat 19 te ZWOLLE en is actief in de branche Vervaardiging van overige voedingsmiddelen n.e.g..

  8043ESZwolleStadshagenSchoonhorst
  Stichting www.iederkindzijnrecht.nl
  december 2013

  De stichting Stichting www.iederkindzijnrecht.nl is gevestigd op Linnenweverstraat 19 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  8043ESZwolleStadshagenSchoonhorst
  Kinderbureau Annet
  april 2013

  De onderneming Kinderbureau Annet is gevestigd op Linnenweverstraat 19 te Zwolle en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  8043ESZwolleStadshagenSchoonhorst
  Schoonbeek Beheer B.V.
  maart 2013

  De besloten vennootschap Schoonbeek Beheer B.V. is gevestigd op Linnenweverstraat 5 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8043ESZwolleStadshagenSchoonhorst

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk