Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamer en Airbnb woningen in provincie Friesland

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in provincie Friesland.

  Vrijdag 13 oktober 2017

  Holiday home Boomhiemke for 6 persons

  Deze Airbnb woning in in de gemeente Ameland is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nadine - INTER CHALET die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Ameland » Verspreide huizen Hollum » 9161CW
  Holiday home Ferienpark Boomhiemke in Ameland

  Deze Airbnb woning in in de gemeente Ameland is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nadine - INTER CHALET die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Ameland » Verspreide huizen Hollum » 9161CT
  Heerlijk 8p vakantiehuis Vlieland!

  Deze Airbnb woning in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Lieke die sinds 1 april 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 211,00 euro.

  Vlieland » Verspreide huizen Vlieland » 8899BV
  Appartement op Vlieland

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Robert die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 180,00 euro.

  Vlieland » Oost-Vlieland » 8899BE
  2 persoons B&B appartement.

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Theo & Bettine die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 119,00 euro.

  Vlieland » Oost-Vlieland » 8899BM
  Vlieland

  Dit Airbnb vakantiehuis in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 10 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 14 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Henk die sinds 1 april 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 309,00 euro.

  Vlieland » Verspreide huizen Vlieland » 8899KC
  6pers vakantiehuis op Vlieland (Waddeneiland)

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Maria die sinds 1 maart 2011 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 69,00 euro.

  Vlieland » Oost-Vlieland » 8899BP
  B&B de Getijden Kamer Eb

  Deze Airbnb kamer in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Theo & Bettine die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 87,00 euro.

  Vlieland » Oost-Vlieland » 8899BP
  Luxe Appartement in bos op Vlieland

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Roelof die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Vlieland » Verspreide huizen Vlieland » 8899BV
  5-pers. De Waard op Vlieland, 60 sec van strand!

  Deze tent in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 0 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Van 'T Pad die sinds 1 maart 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze tent is 52,00 euro.

  Vlieland » Verspreide huizen Vlieland » 8899BX
  Enorm groot appartement aan zee, in Dorpsstraat !

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 8 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Esther die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 180,00 euro.

  Vlieland » Oost-Vlieland » 8899AV
  B&B De Getijden

  Deze Airbnb kamer in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Theo & Bettine die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Vlieland » Oost-Vlieland » 8899BS
  Luxe appartement aan zee met terras

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stefanie die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 82,00 euro.

  Vlieland » Oost-Vlieland » 8899BB
  Vlieland,Comfortabel appartement

  Dit Airbnb appartement in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Akke Van Dijk die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Vlieland » Verspreide huizen Vlieland » 8899BV
  Uniek en comfortabel vakantiehuis met privacy

  Dit Airbnb vakantiehuis in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marc die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb vakantiehuis is 70,00 euro.

  Vlieland » Verspreide huizen Vlieland » 8899KC
  Knusse en gezellige B&B Jan de Bierman op Vlieland

  Deze Airbnb kamer in in de gemeente Vlieland is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Chanel die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Vlieland » Oost-Vlieland » 8899AD
  Holiday home in Lauwersmeer

  Deze Airbnb woning in Oostmahorn in Noordoost is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lena - INTER CHALET die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 66,00 euro.

  Dongeradeel » Anjum - Noordoost » Oostmahorn » 9133DT
  Detached house Beach-Resort Makkum

  Deze Airbnb woning in Idsegahuizum in Weidestreek Zuidwest is geschikt voor maximaal 6 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lena - INTER CHALET die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 63,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân » Weidestreek Zuidwest » Idsegahuizum » 8754HH
  Residenz Zuiderzee State

  Deze Airbnb woning in Idsegahuizum in Weidestreek Zuidwest is geschikt voor maximaal 4 gasten en varieert voor wat betreft de minimale verblijfsduur. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Lena - INTER CHALET die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 33,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân » Weidestreek Zuidwest » Idsegahuizum » 8754HP

  Donderdag 12 oktober 2017

  Dijkvilla met uitzicht IJsselmeer

  Deze Airbnb woning in Idsegahuizum in Weidestreek Zuidwest is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Martin die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 144,00 euro.

  Sôdwest-Fryslân » Weidestreek Zuidwest » Idsegahuizum » 8754DE
  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?