Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over de provincie Friesland

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over de provincie Friesland. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsbericht van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Friesland op onderwerp:

  Overval op tankstation
  Woensdag 17 januari 2018 om 08:45

  Heerenveen - De politie onderzoekt een overval op een tankstation aan het Burgemeester Kuperusplein. Ondanks een zoekactie werd de overvaller niet gevonden. De recherche is inmiddels een onderzoek gestart.

  HeerenveenHeerenveenCentrumOverval
  Politie zoekt overvallers supermarkt Leeuwarden
  Zaterdag 13 januari 2018 om 10:30

  Leeuwarden - De politie is op zoek naar twee overvallers van een supermarkt aan de Wilgenstraat in Leeuwarden, die vrijdagavond rond 21 uur plaatsvond.

  LeeuwardenHeechterpHeechterpOverval
  Brandstichting Leeuwarden in Opsporing Verzocht
  Vrijdag 5 januari 2018 om 14:00

  Leeuwarden - Op dinsdag 9 januari besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan de brandstichting in de Groningerstraatweg. In de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 maart 2017 ging een opslagruimte aan de Groningerstraatweg in vlammen in. Op camerabeelden is te zien dat twee mannen de brand stichtten. Uit onderzoek blijkt dat een van de verdachten mogelijk een link heeft met Rotterdam. Vanwege tactische redenen kunnen we niet delen hoe dat precies uit onderzoek is gebleken.

  LeeuwardenBrand
  Onderzoek doodsoorzaak Remon Bruinsma
  Woensdag 3 januari 2018 om 07:38

  Leeuwarden - Op nieuwjaarsdag werd het lichaam van Remon Bruinsma door een wandelaar gevonden in het water aan de Noordersingel in Leeuwarden. Precies een maand eerder werd hij als vermist opgegeven. Uiteraard zijn er nog veel vragen na de vondst van zijn lichaam. Die hebben wij ook. Het doen van onderzoek kost tijd. Wanneer een en ander duidelijk is hebben wij uiteraard eerst contact met de familie van Remon.

  LeeuwardenTransvaalwijk & RengersparkTransvaalwijkVermissing
  Lichaam vermiste Remon Bruinsma aangetroffen
  Maandag 1 januari 2018 om 17:30

  Leeuwarden - Een voorbijganger heeft maandagmiddag een lichaam aangetroffen in het water van de Noordersingel in Leeuwarden. Na enkele uren politie-onderzoek bleek het te gaan om de sinds vrijdag 1 december vermiste Remon Bruinsma uit De Westereen.

  LeeuwardenTransvaalwijk & RengersparkTransvaalwijkVermissing
  Inbreker op heterdaad betrapt
  Zaterdag 30 december 2017 om 11:47

  Leeuwarden - De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag een 50-jarige man uit Leeuwarden aan. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor samen met een andere man geprobeerd te hebben ingebroken in een snackbar aan de Lieuwenburg.

  LeeuwardenCamminghaburenCamminghaburen-MiddenInbraak
  Vrouw overleden na verkeersongeval
  Vrijdag 29 december 2017 om 14:48

  Eastermar - Een 78-jarige vrouw uit Eastermar is vrijdagmorgen overleden na een verkeersongeval in die plaats.

  TytsjerksteradielEastermar(Verkeers)ongeval
  Man aangehouden na gijzeling
  Zaterdag 23 december 2017 om 09:13

  Appelscha - De politie heeft vrijdagavond een 48-jarige man uit Appelscha aangehouden in een café aan de Boerestreek. Hij had enige tijd de aanwezige 53-jarige bareigenaar gegijzeld.

  OoststellingwerfAppelschaAppelschaWapenbezit
  Politie houdt verdachte aan in zaak De Westereen
  Dinsdag 19 december 2017 om 13:10

  Kollumerzwaag - De politie heeft dinsdagmorgen een 33-jarige vrouw uit Kollumerzwaag aangehouden. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 37-jarige Tjeerd van Seggeren uit Kollumerzwaag.

  Kollumerland en NieuwkruislandZuidwestKollumerzwaagMoord, doodslag, overlijden
  Politie onderzoekt straatroof
  Zaterdag 16 december 2017 om 09:49

  Wolvega - Twee 19-jarige jongemannen uit Veenendaal zijn vrijdagavond slachtoffer geworden van een straatroof in Wolvega. Het incident gebeurde in een parkje nabij de Paulus Potterstraat in die plaats. De politie is op zoek naar drie verdachten.

  WeststellingwerfWolvegaWolvegaOverval
  Hardleerse Heerenvener na rijbewijs ook auto kwijt
  Vrijdag 15 december 2017 om 15:56

  Makkum - Een 36-jarige man uit Heerenveen is in acht dagen tijd driemaal staande gehouden voor rijden zonder rijbewijs. Op donderdagochtend 14 december zagen agenten de man in Makkum rijden en hielden hem staande. Met een proces verbaal op zak en niet zelf rijdend mocht de man zijn weg vervolgen. Bij toeval zagen agenten van de Landelijke Eenheid, Dienst Infrastructuur de man in Makkum aan het einde van de middag weer achter het stuur zitten van zijn auto. Hierop is besloten hem aan te houden en zijn auto in beslag te nemen.

  Sôdwest-FryslânMakkumVerkeersovertreding
  Man gedood bij geweldincident
  Donderdag 14 december 2017 om 15:28

  Sneek - Een 39-jarige man uit Sneek is donderdag dodelijk gewond geraakt bij een geweldincident. Dat gebeurde even na elf uur in de Johan Willem Frisostraat.

  Sôdwest-FryslânSneekSperkhem en industrieterrein HoukeslootMoord, doodslag, overlijden
  Politie zoekt verder naar vermiste Remon Bruinsma
  Donderdag 14 december 2017 om 09:24

  Leeuwarden - De politie zoekt nog steeds naar de vermiste Remon Bruinsma. Vanaf 1 december wordt hij vermist na een avond stappen in de nacht van donderdag 30 november op vrijdag 1 december.

  LeeuwardenBinnenstadVermissing
  Aanrijding met dodelijke afloop
  Woensdag 13 december 2017 om 15:26

  Blessum - Bij een ongeval op de Blessumerdijk is woensdagochtend een 43-jarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen.

  MenameradielGreidhoekBlessum(Verkeers)ongeval
  Hennepkwekerij en drugslab aangetroffen
  Dinsdag 12 december 2017 om 13:34

  Suwâld - De politie heeft dinsdagochtend een hennepkwekerij en een drugslab ontdekt in en bij een boerderij aan de Aldemiede in Suwâld. Na het aantreffen werd een persoon aangehouden. Een gespecialiseerd team van de politie, de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO), is bezig het drugslab te ontmantelen.

  TytsjerksteradielTytsjerkVerspreide huizen SuwâldDrugs
  Aanhouding in onderzoek plofkraak
  Woensdag 6 december 2017 om 13:21

  Lemmer - De politie heeft dinsdag een 20-jarige inwoner van Lemmer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een plofkraak op een pinautomaat van een supermarkt. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. Het onderzoek gaat verder en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

  De Fryske MarrenLemmerLemmer-Noord
  Zoekactie politie naar vermiste Remon in volle gang
  Woensdag 6 december 2017 om 09:30

  Leeuwarden - Leeuwarden – De politie is sinds vrijdag 1 december op zoek naar de 18-jarige Remon Bruinsma uit De Westereen. Remon kwam niet thuis van een avond stappen in de nacht van donderdag 30 november op vrijdag 1 december in Leeuwarden. Ondanks zoekacties van de politie en burgers ontbreekt ieder spoor van hem.

  LeeuwardenBinnenstadHoekVermissing
  Drugslab ontdekt na anonieme tips
  Vrijdag 1 december 2017 om 12:33

  Herbaijum - De politie heeft vanochtend in een leegstaande woning in het dorp een laboratorium ontdekt voor de productie van synthetische drugs. Tijdens de actie werd niemand aangehouden. Een gespecialiseerd team van de politie, de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO), gaat in de loop van de dag het drugslab ontmantelen.

  FranekeradeelWestHerbaijumDrugs
  Politie begeleidt bussen met demonstranten naar Dokkum voor manifestatie
  Donderdag 30 november 2017 om 15:20

  Dokkum - Zaterdag 2 december organiseert Stichting Nederland Wordt Beter een manifestatie voor vrijheid van meningsuiting & demonstratierecht. Om dit in goede banen te leiden gaat de politie de bussen met demonstranten begeleiden van de plaats van vertrek tot aan de locatie van de manifestatie in Dokkum.

  DongeradeelDokkumDokkum Kooilanden
  Drie aanhoudingen na ontdekken drugslab
  Donderdag 30 november 2017 om 13:08

  Haulerwijk - De politie heeft vanochtend vroeg in een woning aan de Slotenmaker de Bruineweg een laboratorium voor de productie van synthetische drugs ontdekt. Tijdens de actie werden drie verdachten aangehouden. Een gespecialiseerd team van de politie, de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO), gaat in de loop van de dag het drugslab ontmantelen.

  OoststellingwerfHaulerwijkDrugs

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk