Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in provincie Friesland

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Friesland.

In provincie Friesland zoek ik een:

  Electronic Monitoring Consultancy B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Electronic Monitoring Consultancy B.V. is gevestigd op De Reak 30 te Nes en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  8494PNHeerenveenBoarnsterhimNes
  Goal Oriented Approach-software B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Goal Oriented Approach-software B.V. is gevestigd op De Reak 30 te Nes en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8494PNHeerenveenBoarnsterhimNes
  BICC B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap BICC B.V. is gevestigd op Slijkhout 13 te Lemmer en is actief in de branche Financiële holdings.

  8532BVDe Fryske MarrenLemmerLemmer-Noord
  The Mignions B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap The Mignions B.V. is gevestigd op Slijkhout 13 te Lemmer en is actief in de branche Uitzendbureaus.

  8532BVDe Fryske MarrenLemmerLemmer-Noord
  FH Communicatie Raad & Daad B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap FH Communicatie Raad & Daad B.V. is gevestigd op Groen van Prinstererstr 7 te Harlingen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8862AAHarlingenHarlingenOosterpark
  Langehoek B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Langehoek B.V. is gevestigd op De Greiden 91 te Indijk en is actief in de branche Financiële holdings.

  8553MDSôdwest-FryslânWoudsendIndijk
  SRS
  november 2017

  De stichting SRS is gevestigd op Groenedijk 37 te Sneek en is actief in de branche Roei-, kano-, zeil- en surfsport e.d..

  8605CJSôdwest-FryslânSneekOmgeving Leeuwarderweg en bungalowpark
  Vereniging van Terschellinger Houtzagers
  november 2017

  De vereniging Vereniging van Terschellinger Houtzagers is gevestigd op Pilvarenstraat 4 te West-Terschelling en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  8881CHTerschellingWest-TerschellingWest-Terschelling
  Walltec International Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Walltec International Holding B.V. is gevestigd op Uitheijing 2A te Lemmer en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

  8531XJDe Fryske MarrenLemmerLemmer-Buitengebied
  Zonnepark Hee B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Zonnepark Hee B.V. is gevestigd op Nieuwe Dijk 8 te West-Terschelling en is actief in de branche Productie van elektriciteit door zonnecellen, warmtepompen en waterkracht.

  8881HCTerschellingWest-TerschellingVerspreide huizen West-Terschelling
  Work Resources B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Work Resources B.V. is gevestigd op De Marne 207 te Bolsward en is actief in de branche Financiële holdings.

  8701MHSôdwest-FryslânBolswardVerspreide huizen Bolsward
  Afib B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Afib B.V. is gevestigd op It Vegelinskampke 11 te Akkrum en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

  8491PDHeerenveenBoarnsterhimAkkrum
  Amee Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Amee Holding B.V. is gevestigd op De Oper 5 te Nes en is actief in de branche Financiële holdings.

  8494PJHeerenveenBoarnsterhimNes
  DVDM Organisatieadvies B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap DVDM Organisatieadvies B.V. is gevestigd op Heliconweg 12c te Leeuwarden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8914ASLeeuwardenVossepark & HeliconHelicon
  HAvAD Vastgoed B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap HAvAD Vastgoed B.V. is gevestigd op Lindelaan 1 te Oranjewoud en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  8453JDHeerenveenOranjewoudOranjewoud
  DVDM Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap DVDM Holding B.V. is gevestigd op Heliconweg 12c te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

  8914ASLeeuwardenVossepark & HeliconHelicon
  NNG Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap NNG Holding B.V. is gevestigd op Kleine Dijlakker 35 te Bolsward en is actief in de branche Financiële holdings.

  8701HXSôdwest-FryslânBolswardBolsward binnen De Wallen
  Handelsonderneming Adema B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Handelsonderneming Adema B.V. is gevestigd op Ruiterskwartier 95 te Leeuwarden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8911BRLeeuwardenBinnenstadNieuwestad
  Stichting Dorpshuis De Warf
  november 2017

  De stichting Stichting Dorpshuis De Warf is gevestigd op Molenfenne 4 te Warfstermolen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  9852TLKollumerland en NieuwkruislandOostWarfstermolen
  JMX Investments B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap JMX Investments B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 39 te Beetsterzwaag en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  9244CLOpsterlandBeetsterzwaagBeetsterzwaag

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk