Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in provincie Friesland

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Friesland.

In provincie Friesland zoek ik een:

  Huisartsenpraktijk Doeglas
  juni 2017

  De onderneming Huisartsenpraktijk Doeglas is gevestigd op Camstrastrjitte 10 10 te Menaam en is actief in de branche huisartsen.

  9036MCMenameradielBouwhoek WestMenaldum
  waddenplaatje.nl
  maart 2018

  De onderneming waddenplaatje.nl is gevestigd op Meekmastrjitte 11 te FERWERT en is actief in de branche Fotografie.

  9172NMFerwerderadielBouwstreekFerwerd
  Zorgen moet je DOEN....Emelie
  maart 2018

  De onderneming Zorgen moet je DOEN....Emelie is gevestigd op Oosteregge 17 te Nijeberkoop en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

  8422DSOoststellingwerfOldeberkoopNijeberkoop
  Wibo Oldtimers
  maart 2018

  De onderneming Wibo Oldtimers is gevestigd op It Beaken 13 te Joure en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in motorfietsen en onderdelen daarvan.

  8502BXDe Fryske MarrenJoureJoure, Skipsleat
  Van der Werff Controlling
  maart 2018

  De onderneming Van der Werff Controlling is gevestigd op Aldlansdyk 9 te KOARNJUM en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  9056LKLeeuwarderadeelZuidVerspreide huizen Cornjum
  Van Setten ICT
  maart 2018

  De onderneming Van Setten ICT is gevestigd op Ried 7 te Leeuwarden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8931HBLeeuwardenNijlânNijlân
  Tobias Medisch Management
  maart 2018

  De onderneming Tobias Medisch Management is gevestigd op Geert van der Zwaagweg 1 te Heerenveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  8448RLHeerenveenHeerenveenSkoatterwald
  TC Tran
  maart 2018

  De onderneming TC Tran is gevestigd op Trekker 67 te Heerenveen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  8447BVHeerenveenHeerenveenNijehaske
  Surinaams Eten & Zo
  maart 2018

  De vennootschap onder firma Surinaams Eten & Zo is gevestigd op Wilgenroosje 31 te Leeuwarden en is actief in de branche Eventcatering.

  8935NTLeeuwardenAldlânAldlân-Oost
  Spesh
  maart 2018

  De onderneming Spesh is gevestigd op Mr. P.J. Troelstraweg 250c te Leeuwarden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8919AGLeeuwardenBilgaard & Havankpark e.o.Vierhuisterweg e.o.
  Smelt Metaal
  maart 2018

  De onderneming Smelt Metaal is gevestigd op Scheen 83 te Joure en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  8501HDDe Fryske MarrenJoureJoure, Zuiderveld
  Schoonheidssalon Beautree
  maart 2018

  De onderneming Schoonheidssalon Beautree is gevestigd op Ruchhusterwei 8 te Ruigahuizen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  8564HDDe Fryske MarrenRuigahuizenRuigahuizen
  Praktijk Zo Z-elf
  maart 2018

  De onderneming Praktijk Zo Z-elf is gevestigd op Wierde 11 te Sneek en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8604BCSôdwest-FryslânSneekStadsfenne
  Podologiepraktijk Wierda
  maart 2018

  De onderneming Podologiepraktijk Wierda is gevestigd op Franekerstraat 16 te Bolsward en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8701GCSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noord
  Peetjes Naaisels
  maart 2018

  De onderneming Peetjes Naaisels is gevestigd op Nynke van Hichtumwei 55 te Leeuwarden en is actief in de branche Vervaardiging van baby- en sportkleding en kledingaccessoires.

  8915JGLeeuwardenWesteindeWesteinde
  Muziekcafé Tjeerd
  maart 2018

  De onderneming Muziekcafé Tjeerd is gevestigd op Groningerstraat 17 te Surhuisterveen en is actief in de branche cafés.

  9231CHAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  Mooi Huis Interieuradvies
  maart 2018

  De onderneming Mooi Huis Interieuradvies is gevestigd op De Strikel 8 te Nes en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8494PVHeerenveenBoarnsterhimNes
  MobileInn
  maart 2018

  De onderneming MobileInn is gevestigd op Grootzand 41 te Sneek en is actief in de branche Winkels in telecommunicatieapparatuur.

  8601ASSôdwest-FryslânSneekSneek binnen de grachten
  MerkVerf.nl
  maart 2018

  De onderneming MerkVerf.nl is gevestigd op Wetterkant 15 te Gorredijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8401GCOpsterlandGorredijkGorredijk
  Lava Lounge
  maart 2018

  De vennootschap onder firma Lava Lounge is gevestigd op Bleeklaan 27 te Leeuwarden en is actief in de branche cafés.

  8921GWLeeuwardenTjerk Hiddes & CambuursterhoekCambuursterpad

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk