Bedrijven in provincie Friesland

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Friesland.

Filter Filter

Zaterdag 24 februari 2024

ChocMans
Opgericht in November 2016

De onderneming ChocMans is gevestigd op Oosterburen 45 te MIDSLAND en is actief in de branche Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk.

Vrijdag 16 februari 2024

Netherlingua
Opgericht in November 2016

De onderneming Netherlingua is gevestigd op Wilgenroosje 13 te LEEUWARDEN en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Maandag 12 februari 2024

trimstudio wolvega
Opgericht in Februari 2019

De onderneming trimstudio wolvega is gevestigd op Hoofdstraat Oost 8 te WOLVEGA en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Donderdag 1 februari 2024

Sjoerd Jousma
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Sjoerd Jousma is gevestigd op Speelmansstraat 3 te Leeuwarden en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

G. Marinus Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap G. Marinus Holding B.V. is gevestigd op Jagerswei 1 te BROEKSTERWALD en is actief in de branche Financiële holdings.

Zecci
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Zecci is gevestigd op De Kei 522 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Mozzo
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Mozzo is gevestigd op De Bird 80 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Samski Sales
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Samski Sales is gevestigd op Huizumerlaan 101 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Max Solutions
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Max Solutions is gevestigd op Kwartelstraat 11 te Leeuwarden en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

KAYA Vloeren
Opgericht in Januari 2024

De onderneming KAYA Vloeren is gevestigd op Kalmusstraat 11 te Dokkum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Hesse Dak-, Zink- en Installatiewerken
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Hesse Dak-, Zink- en Installatiewerken is gevestigd op Pinkstraat 13 te Leeuwarden en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

ADJ Timmerwerken
Opgericht in Januari 2024

De onderneming ADJ Timmerwerken is gevestigd op Groningerstraat 56 te Surhuisterveen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Klusbedrijf J.Visser
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Klusbedrijf J.Visser is gevestigd op Toerstrjitte 20 te De Westereen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Occultus
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Occultus is gevestigd op Streek 109 te Sintjohannesga en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Avesoete
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Avesoete is gevestigd op Duistereweg 15 te Oosterwolde en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent