Bedrijven in provincie Friesland

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Friesland.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Zenobia Logistiek
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Zenobia Logistiek is gevestigd op Johannes Prooststraat 9 te Bolsward en is actief in de branche Koeriers.

Mar-Jo Stroopwafels
Opgericht in November 2022

De onderneming Mar-Jo Stroopwafels is gevestigd op Sixtuswei 3 te Sexbierum en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

Boerstra Multiservice
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Boerstra Multiservice is gevestigd op P W Janssenweg 88 te Jubbega en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Lieuwe Feenstra
Opgericht in September 2022

De onderneming Lieuwe Feenstra is gevestigd op Marienpoort 22 te Bolsward en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Vakman Veenstra
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Vakman Veenstra is gevestigd op Gerben Nannesstraat 44 te Sneek en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

Nagenix
Opgericht in September 2022

De onderneming Nagenix is gevestigd op Westerbuorren 10 te Boornbergum en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Chiel music
Opgericht in November 2022

De onderneming Chiel music is gevestigd op Oldemaad 5 te Oosterwolde en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Markcares
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Markcares is gevestigd op Mr W M Oppedk van Veenwg 40 te Burgum en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Skippes
Opgericht in November 2022

De onderneming Skippes is gevestigd op Hellasstrjitte 2 te Stiens en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

rust-oase
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming rust-oase is gevestigd op Noord 88 te Franeker en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Atelier Nachtvlinder
Opgericht in November 2022

De onderneming Atelier Nachtvlinder is gevestigd op De Bazuin 27 te Harlingen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Sales by Hommes
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sales by Hommes is gevestigd op Boskleane 33 te Tytsjerk en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

By Tirsa
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming By Tirsa is gevestigd op De Tynje 18 te Drachten en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

B. Veldman Techniek & Dienstverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming B. Veldman Techniek & Dienstverlening is gevestigd op Groningerstraat 96 te Surhuisterveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Klus en Adviesburo Meijer
Opgericht in Januari 2018

De onderneming Klus en Adviesburo Meijer is gevestigd op De Jister 9 te Tytsjerk en is actief in de branche Architecten.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent