Bedrijven in provincie Friesland

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Friesland.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

FlootFrou B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap FlootFrou B.V. is gevestigd op Zuiderveldplantsoen 15 te Joure en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

sky23
Opgericht in Februari 2023

De onderneming sky23 is gevestigd op Stationsstraat 48 te Sneek en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

By Chlo? Fashion
Opgericht in Februari 2023

De onderneming By Chlo? Fashion is gevestigd op Tsjerkepaed 43 te Twijzelerheide en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

restaurant
Opgericht in Maart 2023

De onderneming restaurant "it Pottenbakkersh?s" is gevestigd op Tjotterstraat 10 te Sneek en is actief in de branche Restaurants.

Noor K. Care
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Noor K. Care is gevestigd op Vlaslaan 39B te Beetsterzwaag en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Schoonmaakbedrijf Bint
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Schoonmaakbedrijf Bint is gevestigd op Willem Santemastraat 23 te Sneek en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

J. Hoogterp Vastgoed B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap J. Hoogterp Vastgoed B.V. is gevestigd op Zwaai 12 te Appelscha en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Jolanda Werkt
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Jolanda Werkt is gevestigd op Vierhuisterweg 30 te Leeuwarden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Mia Energia Services
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Mia Energia Services is gevestigd op Bandsloot 18E te Bantega en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Alvine Fit en Relaxed
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Alvine Fit en Relaxed is gevestigd op Schoolpad 1A te Hoorn en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

YAZA Finance & Accounting B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap YAZA Finance & Accounting B.V. is gevestigd op Trekker 16 te Heerenveen en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Bootservice Adema
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Bootservice Adema is gevestigd op Skutsje 40 te Joure en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

Energie Totaal Techniek B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Energie Totaal Techniek B.V. is gevestigd op Noordvliet 507 te Leeuwarden en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Yellow Installatietechniek
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Yellow Installatietechniek is gevestigd op It Set 8 te Goingarijp en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Da La Juntos
Opgericht in Maart 2023

De vennootschap onder firma Da La Juntos is gevestigd op Zijlroede 55 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent