Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Slagveld en Omgeving

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Slagveld en Omgeving.

  Woensdag 8 maart 2017

  Woning Wilhelminastraat 20 Zwijndrecht

  Het adres van deze woning is Wilhelminastraat 20 te Zwijndrecht. Het pand heeft een oppervlakte van 82m² en een perceeloppervlakte van 73m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 149.500.

  Zwijndrecht » Walburg » Slagveld en Omgeving » 3332BT
  Woning Rotterdamseweg 67 Zwijndrecht

  Het adres van deze woning uit 1911 is Rotterdamseweg 67 te Zwijndrecht. Het pand heeft een oppervlakte van 180m² en een perceeloppervlakte van 460m² en heeft 7 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 650.000.

  Zwijndrecht » Walburg » Slagveld en Omgeving » 3332AC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Slagveld en Omgeving

  Instellen

  Buurten in Walburg

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?