Bedrijven in Schollevaar-Noord en Hoofdweg

Wil je weten welke bedrijven er in Schollevaar-Noord en Hoofdweg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schollevaar-Noord en Hoofdweg.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

KS Supreme Transport
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KS Supreme Transport is gevestigd op Roer 272B te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Getsolidwithb
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Getsolidwithb is gevestigd op Hoofdweg 316 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Gaurisha B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Gaurisha B.V. is gevestigd op Cornusbaan 1 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Creating Legends Academy B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Creating Legends Academy B.V. is gevestigd op Cypresbaan 15Unit 5.03 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Big Red Projectenbureau B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Big Red Projectenbureau B.V. is gevestigd op Ligusterbaan 1K208 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Stipulata Limited
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Stipulata Limited is gevestigd op Klaverbaan 142 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Retail Media Support Belgium B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Retail Media Support Belgium B.V. is gevestigd op Barbizonlaan 104 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

KoksPlus Hospitality B.V. i.o.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KoksPlus Hospitality B.V. i.o. is gevestigd op Essebaan 17C te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

ZEKER Digitaal Reigerhof B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap ZEKER Digitaal Reigerhof B.V. is gevestigd op Hoofdweg 302 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Winkels in computers, randapparatuur en software.

SLD SOLUTIONS B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap SLD SOLUTIONS B.V. is gevestigd op Rietbaan 2 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Fresh Hairsupply
Opgericht in Maart 2002

De vennootschap onder firma Fresh Hairsupply is gevestigd op Eglantierbaan 85 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel n.e.g..

Advocatenkantoor Bostan B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Advocatenkantoor Bostan B.V. is gevestigd op Cypresbaan 12A te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Skylar's care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Skylar's care is gevestigd op Wisselspoor 325 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

huisarts-seksuoloog van Walsem
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming huisarts-seksuoloog van Walsem is gevestigd op Platotuin 8 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Vrijdag 7 oktober 2022

NIMA Products
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma NIMA Products is gevestigd op Cornusbaan 73 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

Meer nieuws in Schollevaar-Noord en Hoofdweg

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent