Bedrijven in Kerkrade

Wil je weten welke bedrijven er in Kerkrade zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kerkrade.

In Kerkrade zoek ik een:

  Vanmorgen

  Bewegen is ervaren
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Bewegen is ervaren is gevestigd op Op de Knip 160 te Kerkrade en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

  Kerkrade > Kerkrade-West > Terwinselen > 6467GZ
  Rob Gorissen gespecialiseerde thuisbegeleiding
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Rob Gorissen gespecialiseerde thuisbegeleiding is gevestigd op St.Bernadettestraat 21 te Kerkrade en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  Kerkrade > Kerkrade-West > Gracht > 6465AV
  ArteFact Interiors
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming ArteFact Interiors is gevestigd op Van Dietrichsteinstraat 1 te Kerkrade en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

  Kerkrade > Kerkrade-West > Kaalheide > 6467BL
  Brentjes Automotive
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Brentjes Automotive is gevestigd op Wackersstraat 67 te EYGELSHOVEN en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Kerkrade > Kerkrade-Noord > Hopel > 6471KC
  Beelddenkers
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Beelddenkers is gevestigd op Pricksteenweg 54 te Kerkrade en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Kerkrade > Kerkrade-Oost > Bleijerheide > 6462BN
  Amicares
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Amicares is gevestigd op Rolduckerstraat 67 te Kerkrade en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Kerkrade > Kerkrade-Oost > Rolduckerveld > 6461VJ
  A.Raqui E-Commerce
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming A.Raqui E-Commerce is gevestigd op Burg.Dohmenplein 7 te EYGELSHOVEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Kerkrade > Kerkrade-Noord > Hopel > 6471JD
  Zorg van Saar
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Zorg van Saar is gevestigd op Grupellostraat 4 te Kerkrade en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  Kerkrade > Kerkrade-Oost > Kerkrade-Centrum > 6461EV
  Marni - Living
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Marni - Living is gevestigd op Heerlenersteenweg 78 te Kerkrade en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

  Kerkrade > Kerkrade-West > Terwinselen > 6467CV
  Olga Razgonyaeva
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Olga Razgonyaeva is gevestigd op Meuserstraat 18 te Kerkrade en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Kerkrade > Kerkrade-Noord > Haanrade > 6464EG
  OK Media
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming OK Media is gevestigd op Begoniastraat 13 te Kerkrade en is actief in de branche Producenten van podiumkunst.

  Kerkrade > Kerkrade-West > Kaalheide > 6466VR
  Klusbedrijf Limburg
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Klusbedrijf Limburg is gevestigd op Irisstraat 8 te Kerkrade en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Kerkrade > Kerkrade-West > Kaalheide > 6466XM
  Sanitas Health Care
  Opgericht in maart 2016

  De onderneming Sanitas Health Care is gevestigd op Rolduckerstraat 155 te Kerkrade en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Kerkrade > Kerkrade-Oost > Rolduckerveld > 6461VL
  Massagepraktijk Bex
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Massagepraktijk Bex is gevestigd op Achterschouffert 6 te EYGELSHOVEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Kerkrade > Kerkrade-Noord > Waubacherveld > 6471VA
  Gastouder Bumblebee
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Gastouder Bumblebee is gevestigd op Beukenbosweg 64 te Kerkrade en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Kerkrade > Kerkrade-Noord > Chevremont > 6464AB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kerkrade

  Instellen

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement