Bedrijven in Verspreide huizen Angeren

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen Angeren zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen Angeren.

Filter Filter

Dinsdag 23 mei 2023

Grashoff Woondiensten
Opgericht in April 2023

De onderneming Grashoff Woondiensten is gevestigd op Leutsestraat 26 te ANGEREN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vrijdag 21 april 2023

SBF Vermeulen
Opgericht in April 2023

De onderneming SBF Vermeulen is gevestigd op Kamervoort 15 te ANGEREN en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

JMcarservice
Opgericht in Maart 2023

De onderneming JMcarservice is gevestigd op Logistiekweg 10 te Bemmel en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Dinsdag 14 februari 2023

Winkelwes
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Winkelwes is gevestigd op Leutsestraat 26a te ANGEREN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 2 februari 2023

Niels Fit & Lastechniek
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Niels Fit & Lastechniek is gevestigd op Grindgat 15 te ANGEREN en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Dutch Recovery System B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Dutch Recovery System B.V. is gevestigd op Leutsestraat 2c te ANGEREN en is actief in de branche Groothandel in ferrometalen en -halffabrikaten.

Woensdag 14 december 2022

NL World Investments B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap NL World Investments B.V. is gevestigd op Kampsestraat 49 te ANGEREN en is actief in de branche Financiële holdings.

Gildenhuys Solutions
Opgericht in November 2022

De onderneming Gildenhuys Solutions is gevestigd op Grindgat 13 te ANGEREN en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

StandMatters Events B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap StandMatters Events B.V. is gevestigd op Transportstraat 11 te Bemmel en is actief in de branche Interieurbouw.

Scholten Vastgoed Beheer B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Scholten Vastgoed Beheer B.V. is gevestigd op Transportstraat 11 te Bemmel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 12 september 2022

Metom
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Metom is gevestigd op Diepenstraat 6 te ANGEREN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Tiellemansbestrating
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Tiellemansbestrating is gevestigd op Lodderhoeksestraat 55 te ANGEREN en is actief in de branche Stratenmaken.

CeeKeejj
Opgericht in Juni 2022

De onderneming CeeKeejj is gevestigd op Boerenhoek 18 te ANGEREN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 28 juni 2022

TC Management GmbH
Opgericht in Maart 2022

De onderneming TC Management GmbH is gevestigd op Logistiekweg 4 te Bemmel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 14 juni 2022

Scholten Beheer Maatschappij B.V.
Opgericht in Mei 2022

De besloten vennootschap Scholten Beheer Maatschappij B.V. is gevestigd op Transportstraat 11 te Bemmel en is actief in de branche Financiële holdings.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent