Bedrijven in Waldervaart-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Waldervaart-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waldervaart-Noord.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Devonvw
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Devonvw is gevestigd op Eksterstraat 81 te Schagen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Hoogland E-commerce
Opgericht in April 2024

De onderneming Hoogland E-commerce is gevestigd op Eksterstraat 66 te Schagen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 24 april 2024

Jean Doets E-Commerce
Opgericht in April 2024

De onderneming Jean Doets E-Commerce is gevestigd op Sperwerhof 63 te Schagen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MK transmotion
Opgericht in April 2024

De onderneming MK transmotion is gevestigd op Patrijzenhof 43 te Schagen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Kattenoppas Puck
Opgericht in April 2024

De onderneming Kattenoppas Puck is gevestigd op Plevierstraat 68 te Schagen en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

STFU Shop
Opgericht in November 2022

De onderneming STFU Shop is gevestigd op Sperwerhof 118 te Schagen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Jouw Eigenwijsheid
Opgericht in April 2024

De onderneming Jouw Eigenwijsheid is gevestigd op Mezenhof 112 te Schagen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 10 april 2024

BeweegSaam B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap BeweegSaam B.V. is gevestigd op Mezenhof 69 te Schagen en is actief in de branche Landschapsverzorging.

TheMediaBase
Opgericht in Augustus 2017

De onderneming TheMediaBase is gevestigd op Westerpark 216 te Schagen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Maandag 18 maart 2024

Brommer Finance
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Brommer Finance is gevestigd op Sperwerhof 55 te Schagen en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

q.trentelman
Opgericht in Januari 2024

De onderneming q.trentelman is gevestigd op Mezenhof 32 te Schagen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Online Innovators B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Online Innovators B.V. is gevestigd op Mezenhof 52 te Schagen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 1 februari 2024

SuppServices
Opgericht in Januari 2024

De onderneming SuppServices is gevestigd op Eksterstraat 89 te Schagen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Dinsdag 23 januari 2024

Nikki Dingerdis
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Nikki Dingerdis is gevestigd op Merelstraat 19 te Schagen en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Donderdag 11 januari 2024

G & P Accountants en Adviseurs B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap G & P Accountants en Adviseurs B.V. is gevestigd op Westerpark 160 te Schagen en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Meer nieuws in Waldervaart-Noord

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement