Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Sôdwest-Fryslân

Wil je weten welke bedrijven er in Sôdwest-Fryslân zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sôdwest-Fryslân.

In Sôdwest-Fryslân zoek ik een:

  Zaterdag 14 april 2018

  Noble Forest
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Noble Forest is gevestigd op De Ruter 19 te Sneek en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Stadsfenne » 8604VP
  Tromp Agrarische Ondersteuning
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Tromp Agrarische Ondersteuning is gevestigd op Tsjerkegreft 15 te Nijland en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

  Sôdwest-Fryslân » Noordwest IJlst » Nijland » 8771SJ
  Thea van Wijk Producties
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Thea van Wijk Producties is gevestigd op Uilenburg 36 te IJlst en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Sôdwest-Fryslân » IJlst » Oud IJlst » 8651EK
  Shorelinedesign
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Shorelinedesign is gevestigd op Boeijengastrjitte 25 te Gauw en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Sôdwest-Fryslân » Oost IJlst » Gauw » 8627SC

  Vrijdag 13 april 2018

  Legacy of trance recordings
  Opgericht in april 2018

  De vennootschap onder firma Legacy of trance recordings is gevestigd op Koninginnenpage 18 te Sneek en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Duinterpen » 8607HP
  Leading Professionals
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Leading Professionals is gevestigd op Slingerrak 10 te Sneek en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Duinterpen » 8607KM
  Kunst bij Douwe
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Kunst bij Douwe is gevestigd op Hascarstrjitte 10 te YSBRECHTUM en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » IJsbrechtum » 8633KN
  Klaus Boonstra advies
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Klaus Boonstra advies is gevestigd op Ooievaarslaan 39 te Sneek en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Hemdijk » 8601XM
  Joke Praktijk voor voetreflexologie
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Joke Praktijk voor voetreflexologie is gevestigd op De Houw 4 te Heeg en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Sôdwest-Fryslân » Zuid IJlst » Heeg » 8621CL
  Hoekstra Tegelwerken
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Hoekstra Tegelwerken is gevestigd op Spitaal 72 te Sneek en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Noorderhoek II » 8602VS
  GEReorganiseerd
  Opgericht in april 2018

  De onderneming GEReorganiseerd is gevestigd op Schelte a Bolswertstraat 27 te Bolsward en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Sôdwest-Fryslân » Bolsward » Bolsward-Zuidoost » 8701CB
  Force d'or
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Force d'or is gevestigd op Jan Timmerstraat 13 te Kimswerd en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Sôdwest-Fryslân » Bouwhoek » Kimswerd » 8821LT
  EyeTie Architecture
  Opgericht in april 2018

  De onderneming EyeTie Architecture is gevestigd op De Hoants 19 te Bolsward en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Sôdwest-Fryslân » Bolsward » Bolsward-Noordoost » 8702CS
  Esther Postma
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Esther Postma is gevestigd op Wellewei 1 te Woudsend en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Sôdwest-Fryslân » Woudsend » Woudsend » 8551RB
  Draaijer Arbeidsdeskundige Expertise
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Draaijer Arbeidsdeskundige Expertise is gevestigd op Essenburg 10 te Bolsward en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

  Sôdwest-Fryslân » Bolsward » Bolsward-Noordoost » 8702AV
  Bobbel Fantasie
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Bobbel Fantasie is gevestigd op Corneliusstraat 20 te Sneek en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Noorderhoek II » 8602VB
  De Jild Fabryk B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap De Jild Fabryk B.V. is gevestigd op Gerben Nannesstraat 5 te Sneek en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Zwetteplan » 8603ET
  Wind Solar B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Wind Solar B.V. is gevestigd op Ype Johannesstraat 27 te Sneek en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Loënga » 8603GC
  W.J. Wind Beheer B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap W.J. Wind Beheer B.V. is gevestigd op Keizersmantel 301 te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Duinterpen » 8607GJ
  Gebr. Wind Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Gebr. Wind Holding B.V. is gevestigd op Ype Johannesstraat 27 te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Loënga » 8603GC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sôdwest-Fryslân

  Instellen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk