Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Sôdwest-Fryslân

Wil je weten welke bedrijven er in Sôdwest-Fryslân zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sôdwest-Fryslân.

In Sôdwest-Fryslân zoek ik een:

  KrikkeDeWit B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap KrikkeDeWit B.V. is gevestigd op De Marne 29J te Bolsward en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

  8701PVSôdwest-FryslânBolswardVerspreide huizen Bolsward
  SpectraIP B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap SpectraIP B.V. is gevestigd op Stationsstraat 7 te Sneek en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8601GBSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  GKH B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap GKH B.V. is gevestigd op Gedempte Poortezijlen 2b te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

  8601BWSôdwest-FryslânSneekSneek binnen de grachten
  WholeFish B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap WholeFish B.V. is gevestigd op Akkerwinde 39 te Sneek en is actief in de branche Groothandel in huisdieren, siervissen, siervogels en wilde dieren.

  8607DCSôdwest-FryslânSneekDuinterpen
  Le Petit Tom B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Le Petit Tom B.V. is gevestigd op Sint Jansstraat 2 te Bolsward en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8701KZSôdwest-FryslânBolswardBolsward binnen De Wallen
  TITLE Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap TITLE Holding B.V. is gevestigd op Sint Jansstraat 2 te Bolsward en is actief in de branche Financiële holdings.

  8701KZSôdwest-FryslânBolswardBolsward binnen De Wallen
  Anton Visser Constructie B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Anton Visser Constructie B.V. is gevestigd op Hichtumerweg 5D te Bolsward en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

  8701PGSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noord
  AMV Vastgoed B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap AMV Vastgoed B.V. is gevestigd op Berkenburg 2 te Bolsward en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

  8702BESôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noordoost
  AMV Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap AMV Holding B.V. is gevestigd op Berkenburg 2 te Bolsward en is actief in de branche Financiële holdings.

  8702BESôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noordoost
  Dexter Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Dexter Beheer B.V. is gevestigd op De Greiden 43 te Indijk en is actief in de branche Vermogensbeheer.

  8553MCSôdwest-FryslânWoudsendIndijk
  Sueemer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Sueemer B.V. is gevestigd op Nieuwstad 45 te Hindeloopen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8713JNSôdwest-FryslânNijefurdHindeloopen
  Marc de Vries beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Marc de Vries beheer B.V. is gevestigd op Op 'e Romte 1 te Woudsend en is actief in de branche Financiële holdings.

  8551NXSôdwest-FryslânWoudsendWoudsend
  Culinaire Elfstedentocht B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Culinaire Elfstedentocht B.V. is gevestigd op Kleine Dijlakker 35 te Bolsward en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8701HXSôdwest-FryslânBolswardBolsward binnen De Wallen
  JSNL Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap JSNL Holding B.V. is gevestigd op Bonserdyk 8 te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

  8601ZESôdwest-FryslânSneekHemdijk
  Stichting UGS
  december 2017

  De stichting Stichting UGS is gevestigd op Olde Ee 3 te Sneek en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  8604BNSôdwest-FryslânSneekStadsfenne
  Lido 2D/3D B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Lido 2D/3D B.V. is gevestigd op Franekereind 1 te Bolsward en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8701GDSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noord
  Markt 23 B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Markt 23 B.V. is gevestigd op Marktstraat 23 te Sneek en is actief in de branche Restaurants.

  8601CSSôdwest-FryslânSneekSneek binnen de grachten
  Lido 2D/3D Vastgoed B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Lido 2D/3D Vastgoed B.V. is gevestigd op Franekereind 1 te Bolsward en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  8701GDSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noord
  Fekkes Yachts B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Fekkes Yachts B.V. is gevestigd op Symkewal 21 te Koudum en is actief in de branche Bouw van schepen en drijvend materieel (geen sport- en recreatievaartuigen).

  8723AZSôdwest-FryslânKoudumKoudum
  MSDL Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap MSDL Holding B.V. is gevestigd op Sint Jansstraat 9 te Bolsward en is actief in de branche Financiële holdings.

  8701KZSôdwest-FryslânBolswardBolsward binnen De Wallen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sôdwest-Fryslân

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk