Bloemenwinkels in Steenwijkerland

Zoek je een bloemenwinkel in Steenwijkerland? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Steenwijkerland.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Villa Flora Bloemen
Opgericht in April 2013

De onderneming Villa Flora Bloemen is gevestigd op Woldpromenade 25 te Steenwijk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Vlemmix Hengelsport
Opgericht in April 2013

De onderneming Vlemmix Hengelsport is gevestigd op Woldmeentherand 11a te Steenwijk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemen Atelier
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemen Atelier "Marijke" is gevestigd op Molenweg 13 te Giethoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemsierkunst Pas Sans Fleurs
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemsierkunst Pas Sans Fleurs is gevestigd op Stationsplein 4A te Steenwijk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemisterij H. Halma V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Bloemisterij H. Halma V.O.F. is gevestigd op Voorpoort 4 te Vollenhove en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Firma van Herwijnen
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Firma van Herwijnen is gevestigd op Bergweg 18 te Tuk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak Tanagra
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Tanagra is gevestigd op Kerkstraat 81 te Vollenhove en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Fantasietuin
Opgericht in April 2013

De onderneming Fantasietuin "de Kronkel" is gevestigd op Koloniepad 1 te De Pol en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

P.M. Menzo tevens handelend onder de naam Pet's Place
Opgericht in April 2013

De onderneming P.M. Menzo tevens handelend onder de naam Pet's Place is gevestigd op Burgemeester Goeman Borgesiusstraat 54 te Steenwijk en is actief in de branche bloemenwinkels.

Exotrade
Opgericht in April 2013

De onderneming Exotrade is gevestigd op Produktieweg 30 te Steenwijk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dier All-In
Opgericht in April 2013

De onderneming Dier All-In is gevestigd op Steenwijkerdiep 49 te Steenwijk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oxalis Bloemen en Planten Shop
Opgericht in April 2013

De onderneming Oxalis Bloemen en Planten Shop is gevestigd op Oosterstraat 87-89 te Steenwijk en is actief in de branche bloemenwinkels.

Bloemencentrum Giethoorn V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Bloemencentrum Giethoorn V.O.F. is gevestigd op Kerkweg 46a te Giethoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Handelsonderneming Rita Boltjes
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming Rita Boltjes is gevestigd op Tullenerskamp 14 te Oldemarkt en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ruach Gelegenheidsbloemist
Opgericht in April 2013

De onderneming Ruach Gelegenheidsbloemist is gevestigd op Bergkampen 31 te Sint Jansklooster en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent