Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Garagebedrijven in Nijmegen

Zoek je een garagebedrijf in Nijmegen? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Nijmegen.

In Nijmegen zoek ik een:

Dinsdag 13 september 2016

Auto Opgenoort
Opgericht in januari 2016

De onderneming Auto Opgenoort is gevestigd op Microweg 51 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Lindenholt » Westkanaaldijk » 6545CL

Donderdag 1 januari 2015

Os-retro-Cars
Opgericht in november 2013

De onderneming Os-retro-Cars is gevestigd op Biezenstraat 72 te Nijmegen en is actief in de branche garagebedrijven.

Nijmegen » Nijmegen-Oud-West » Biezen » 6541ZW
autorestauratie bis
Opgericht in juni 2013

De onderneming autorestauratie bis is gevestigd op Roggeweg 8 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Nijmegen-Midden » Goffert » 6534AJ
AutoTechniekNederland B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap AutoTechniekNederland B.V. is gevestigd op Beurtvaartweg 1 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Nijmegen-Nieuw-West » Haven- en industrieterrein » 6541BV
Volkswagen Centrum Nijmegen
Opgericht in april 2013

De onderneming Volkswagen Centrum Nijmegen is gevestigd op Nieuwe Dukenburgseweg 13 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Nijmegen-Midden » Goffert » 6534AD
Autocenter Bulters
Opgericht in april 2013

De onderneming Autocenter Bulters is gevestigd op Nieuwe Dukenburgseweg 9 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Nijmegen-Midden » Goffert » 6534AD
Scholten Nijmegen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Scholten Nijmegen B.V. is gevestigd op Hulzenseweg 22 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Nijmegen-Midden » Goffert » 6534AN
Auto Traa B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Auto Traa B.V. is gevestigd op Microweg 32 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Lindenholt » Westkanaaldijk » 6545CM
Automobielbedrijf Bert Story Nijmegen
Opgericht in april 2013

De onderneming Automobielbedrijf Bert Story Nijmegen is gevestigd op Lagelandseweg 66 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Lindenholt » Westkanaaldijk » 6545CG
Henk Scholten Nijmegen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Henk Scholten Nijmegen B.V. is gevestigd op Weg door Jonkerbos 10 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Nijmegen-Midden » Goffert » 6532SZ
Autohuis Weka B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autohuis Weka B.V. is gevestigd op Microweg 49 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Lindenholt » Westkanaaldijk » 6545CL
Wensink Nijmegen
Opgericht in april 2013

De onderneming Wensink Nijmegen is gevestigd op Tarweweg 1 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Nijmegen-Midden » Goffert » 6534AM
Wensink
Opgericht in april 2013

De onderneming Wensink is gevestigd op Hogelandseweg 98-100 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Lindenholt » Westkanaaldijk » 6545AB
Ebag Trucks Nymegen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Ebag Trucks Nymegen B.V. is gevestigd op Hogelandseweg 97 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Lindenholt » Westkanaaldijk » 6545AB
Hensgens Nijmegen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Hensgens Nijmegen B.V. is gevestigd op Microweg 25 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Lindenholt » Westkanaaldijk » 6545CL
Wereldkeukens
Opgericht in april 2013

De onderneming Wereldkeukens is gevestigd op Hogelandseweg 43-45 te NIJMEGEN en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Lindenholt » Westkanaaldijk » 6545AC
Hennes Automobielen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Hennes Automobielen B.V. is gevestigd op Nieuwe Mollenhutseweg 50 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Nijmegen-Zuid » Grootstal » 6533HJ
Garage van Ottele
Opgericht in april 2013

De onderneming Garage van Ottele is gevestigd op Molenweg 121 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Nijmegen-Nieuw-West » Heseveld » 6543VA
Autobedrijf Bert Peters
Opgericht in april 2013

De onderneming Autobedrijf Bert Peters is gevestigd op Tooropstraat 7-11 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Nijmegen-Oost » Altrade » 6521NH
Autobedrijf Van Gool B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Van Gool B.V. is gevestigd op Aldenhof 1101 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Nijmegen » Dukenburg » Aldenhof » 6537AC

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijmegen

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?