Garagebedrijven in Nijmegen

Zoek je een garagebedrijf in Nijmegen? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Nijmegen.

Filter Filter

Dinsdag 13 september 2016

Auto Opgenoort
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Auto Opgenoort is gevestigd op Microweg 51 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Donderdag 1 januari 2015

autorestauratie bis
Opgericht in Juni 2013

De onderneming autorestauratie bis is gevestigd op Roggeweg 8 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto Traa B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Auto Traa B.V. is gevestigd op Microweg 32 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autohuis Weka B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autohuis Weka B.V. is gevestigd op Microweg 49 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autocenter
Opgericht in April 2013

De onderneming Autocenter "Starfit" is gevestigd op Pontanusstraat 46-48 te Nijmegen en is actief in de branche garagebedrijven.

Garage de Lisboa
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage de Lisboa is gevestigd op Gerard Noodtstraat 8 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autoschade Herstelbedrijf Balvers
Opgericht in April 2013

De onderneming Autoschade Herstelbedrijf Balvers is gevestigd op Dr. de Blécourtstraat 79 te Nijmegen en is actief in de branche garagebedrijven.

Handelsonderneming Erciyes
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming Erciyes is gevestigd op Beurtvaartweg 9 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Social Cars
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Social Cars is gevestigd op Bedrijfsweg 15 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

ES Trading B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap ES Trading B.V. is gevestigd op Hatertseweg 624A te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Vosheuvel - Cars
Opgericht in April 2013

De onderneming Vosheuvel - Cars is gevestigd op Vosheuvelweg 3 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Blankenaauw Holding B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Blankenaauw Holding B.V. is gevestigd op Roggeweg 22 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

African Edorado Establishment
Opgericht in April 2013

De onderneming African Edorado Establishment is gevestigd op Molenweg 251 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Brühl Automobielen
Opgericht in April 2013

De onderneming Brühl Automobielen is gevestigd op Timorstraat 44-46 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage en Automobielbedrijf W. Cornelissen
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage en Automobielbedrijf W. Cornelissen is gevestigd op Bedrijfsweg 21 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent