Garagebedrijven in Steenwijkerland

Zoek je een garagebedrijf in Steenwijkerland? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Steenwijkerland.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Autobedrijf Gerben Brouwer B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Gerben Brouwer B.V. is gevestigd op Burchtstraat 11 te Kuinre en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

B & R Autobeheer
Opgericht in April 2013

De onderneming B & R Autobeheer is gevestigd op Koematen 1c te Steenwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Huisman
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Huisman is gevestigd op Scheerwolderweg 6 te Scheerwolde en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Groen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Groen B.V. is gevestigd op De Kampen 22A te Vollenhove en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Pouw Steenwijk
Opgericht in April 2013

De onderneming Pouw Steenwijk is gevestigd op Tukseweg 132 te Steenwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

J. de Bode
Opgericht in April 2013

De onderneming J. de Bode is gevestigd op Steenwijkerdiep-Noord 11 te Scheerwolde en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto K. Brouwer
Opgericht in April 2013

De onderneming Auto K. Brouwer is gevestigd op Steenwijkerweg 252 te Witte Paarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Jan's Autozorg
Opgericht in April 2013

De onderneming Jan's Autozorg is gevestigd op Pluggematen 6 te Steenwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Westerveen Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming Westerveen Auto's is gevestigd op Oostercluft 416 te Steenwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Algra Willemsoord
Opgericht in April 2013

De onderneming Algra Willemsoord is gevestigd op Paasloregel 47 te Willemsoord en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Handelsond. De Boer
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsond. De Boer is gevestigd op Wheermaten 14 te Steenwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Valkema Oldtimer
Opgericht in November 2013

De onderneming Valkema Oldtimer is gevestigd op De Werf 12 te Kuinre en is actief in de branche garagebedrijven.

Autobedrijf Kiekebelt B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Kiekebelt B.V. is gevestigd op Koematen 14 te Steenwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Ter Horst V.O.F
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Ter Horst V.O.F is gevestigd op Veneweg 107 te Wanneperveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Scheper
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Scheper is gevestigd op De Hagen 3 te Vollenhove en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent