Groenteboeren in Peel en Maas

Zoek je een groenteboer in Peel en Maas? Hieronder vind je een overzicht van alle groenteboeren in Peel en Maas.

Filter Filter

Woensdag 26 januari 2022

Zorgboerderij De Paddestool B.V.
Opgericht in Juli 2004

De besloten vennootschap Zorgboerderij De Paddestool B.V. is gevestigd op Breestraat 24 te Maasbree en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Vrijdag 23 oktober 2020

W.P.N. Brummans
Opgericht in Januari 2020

De onderneming W.P.N. Brummans is gevestigd op Vosberg 16A te Panningen en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Zaterdag 15 september 2018

Fresh Passion B.V.
Opgericht in Augustus 2018

De besloten vennootschap Fresh Passion B.V. is gevestigd op Rinkesfort 17a te Maasbree en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Donderdag 1 januari 2015

Het Zomerkoninkje
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Het Zomerkoninkje is gevestigd op Gielenhofweg 11 te Egchel en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

't Vitamientje
Opgericht in Maart 2013

De onderneming 't Vitamientje is gevestigd op Molenstraat 10 te Helden en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

't Trostomaatje
Opgericht in Maart 2013

De onderneming 't Trostomaatje is gevestigd op Amicitia 8 te Maasbree en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Verswinkel Ut Eppelke
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Verswinkel Ut Eppelke is gevestigd op Grotestraat 22 te Baarlo en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

De Gruntehoof V.O.F.
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma De Gruntehoof V.O.F. is gevestigd op Raadhuisstraat 15 te Panningen en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Maatschap van den Eertwegh
Opgericht in Maart 2013

De maatschap Maatschap van den Eertwegh is gevestigd op Oyen 8A te Kessel en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Groente en Fruithandel Frans Litjens V.O.F.
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma Groente en Fruithandel Frans Litjens V.O.F. is gevestigd op Scharenweg 23 te Panningen en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

H.J.M. Nelissen
Opgericht in Maart 2013

De onderneming H.J.M. Nelissen is gevestigd op Breestraat 24 te Maasbree en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent