Slagers en poeliers in Nissewaard

Zoek je een slager of poelier in Nissewaard? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Nissewaard.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Molendijk Vers Vleespaleis
Opgericht in April 2013

De onderneming Molendijk Vers Vleespaleis is gevestigd op Winterakker 2 te Spijkenisse en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Gildeslagerij Frank Hoogendoorn
Opgericht in April 2013

De onderneming Gildeslagerij Frank Hoogendoorn is gevestigd op Mr P J Oudweg 38 te Zuidland en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

V.O.F. Slagerij Kleingeld
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slagerij Kleingeld is gevestigd op Toldam 5E te Heenvliet en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij van Koppen
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij van Koppen is gevestigd op Raadhuisstraat 3 te Zuidland en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

V.O.F. Poelier Bravenboer
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Poelier Bravenboer is gevestigd op Winterakker 8 te Spijkenisse en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

V.O.F. Poelier Bravenboer
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Poelier Bravenboer is gevestigd op Spuistraat 9 te Spijkenisse en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Edwin van den Akker
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslagerij Edwin van den Akker is gevestigd op Hadewychplaats 84 te Spijkenisse en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij L.N. van der Wulp
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij L.N. van der Wulp is gevestigd op Kluivertweg 3 te Hekelingen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent