Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Oud-Assendorp

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Oud-Assendorp. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Vrijdag 19 mei 2017

  R. Mulderij B.V.
  Laatste wijziging faillissement woensdag 17 mei 2017

  Op 17 mei 2017 is het faillissement uitgesproken van R. Mulderij B.V.. Het insolventienummer is F.08/17/159. R. Mulderij B.V. is gevestigd in Zwolle. R. Mulderij B.V. is actief in de branche Verhuur van en handel in onroerend goed.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8011KA

  Donderdag 4 april 2013

  Praktijk Voor Mondhygiene Alazar
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 26 maart 2013

  Op 26 maart 2013 is de surseance uitgesproken van Praktijk Voor Mondhygiene Alazar. Het insolventienummer is S.07/13/6. Praktijk Voor Mondhygiene Alazar is gevestigd in Zwolle. Praktijk Voor Mondhygiene Alazar is actief in de branche Gezondheids- en welzijnszorg.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8011JE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud-Assendorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?