Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Hanzeland

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Hanzeland. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Hanzeland op onderwerp:

  Donderdag 27 juli 2017

  Politie zoekt getuigen van verkeersconflict
  Politienieuws
  Donderdag 27 juli 2017 om 16:07

  Zwolle - Een 32-jarige Zwollenaar werd op woensdagmiddag 26 juli aangehouden op de Oldeneelallee. De man wordt er van verdacht een 51-jarige man uit Almere te hebben mishandeld. De twee raakten verwikkeld in een verkeersconflict toen de man uit Almere rond 11.50 uur op de IJsselallee wilde voorsorteren om linksaf te slaan richting de Oldeneelallee. Hierbij liepen de gemoederen hoog op en zou de Zwollenaar geweld gebruikt hebben. De politie zoekt getuigen van dit conflict. De betrokkenen reden in een donkere stationwagen en rode, kleine personenauto. Mensen die iets gezien hebben van de (aanleiding) van het conflict worden verzocht te bellen via telefoonnummer 0900-8844. 2017348293

  Zwolle » Assendorp » Hanzeland

  Woensdag 15 juni 2016

  Insluiper opgepakt
  Politienieuws
  Woensdag 15 juni 2016 om 14:10

  Zwolle - In Zwolle heeft de politie dinsdagochtend een 32-jarige man uit Epe aangehouden die verdacht wordt van een insluiping in een woning aan de Prinses Julianastraat in Zwolle. Alerte agenten zagen de man rijden die voldeed aan het opgegeven signalement en hielden hem aan op de Zuiderzeelaan in Zwolle.

  Zwolle » Assendorp » Hanzeland

  Zaterdag 21 november 2015

  Drie jongens aangehouden voor joyriding
  Politienieuws
  Zaterdag 21 november 2015 om 13:04

  Zwolle - Drie jongens, één van 16 en twee van 17 jaar, uit Zwolle zijn vrijdagavond 20 november op de Gruitmeesterlaan aangehouden voor joyriding. De 17-jarige bestuurder is voor nader onderzoek ingesloten. De andere twee jongens zijn na kort verhoor overgedragen aan hun ouders en worden later verder gehoord.

  Zwolle » Assendorp » Hanzeland

  Dinsdag 7 juli 2015

  Fietser ernstig gewond
  Politienieuws
  Dinsdag 7 juli 2015 om 12:50

  Zwolle - Een fietser uit Zwolle (leeftijd?) is maandagmiddag 6 juli ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Wismarstraat / Koggekade. Hij is met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

  Zwolle » Assendorp » Hanzeland

  Maandag 6 april 2015

  Duo aangehouden voor poging diefstal
  Politienieuws
  Maandag 6 april 2015 om 11:14

  Zwolle - Bij een leegstaand pand aan de Hanzelaan zijn in de nacht van zondag 5 op maandag 6 april twee mannen (33 en 46 jaar uit Zwolle) aangehouden voor poging diefstal.

  Zwolle » Assendorp » Hanzeland

  Donderdag 10 april 2014

  Aangehouden na steekincident
  Politienieuws
  Donderdag 10 april 2014 om 09:13

  Zwolle - Een 45-jarige Zwollenaar is woensdagmiddag 9 april op de Oostzeelaan aangehouden voor poging doodslag, waarbij hij tijdens een ruzie een 40-jarige plaatsgenoot met een mes gestoken had.

  Zwolle » Assendorp » Hanzeland

  Zaterdag 11 januari 2014

  Man aangehouden voor mishandeling
  Politienieuws
  Zaterdag 11 januari 2014 om 13:23

  Zwolle - Op vrijdagavond 10 januari hield de politie op de Koggelaan een 20-jarige man uit de gemeente Kollumerland aan voor mishandeling. De man zou op het Stationsplein even daarvoor een 77-jarige man uit Apeldoorn mishandeld hebben.

  Zwolle » Assendorp » Hanzeland

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hanzeland

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?