Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8011NT

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8011NT.

In postcodegebied 8011NT zoek ik een:

  Maandag 18 september 2017

  Bed & Breakfast Cecile
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming Bed & Breakfast Cecile is gevestigd op Walstraat 28 te Zwolle en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid » 8011NT

  Donderdag 27 oktober 2016

  Emcloa
  Opgericht in september 2016

  De onderneming Emcloa is gevestigd op Walstraat 6 te ZWOLLE en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid » 8011NT

  Donderdag 1 januari 2015

  Ereis Medical B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Ereis Medical B.V. is gevestigd op Walstraat 10 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid » 8011NT
  Muck V.O.F.
  Opgericht in april 2013

  De vennootschap onder firma Muck V.O.F. is gevestigd op Walstraat 18 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid » 8011NT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Binnenstad-Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?