Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in postcodegebied 8012CT

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8012CT.

In postcodegebied 8012CT zoek ik een:

  Sander Wageman
  augustus 2016

  De onderneming Sander Wageman is gevestigd op Cliviastraat 27 te ZWOLLE en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8012CTZwolleAssendorpNieuw-Assendorp
  Burgeriseren
  juli 2015

  De onderneming Burgeriseren is gevestigd op Cliviastraat 19 te ZWOLLE en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  8012CTZwolleAssendorpNieuw-Assendorp
  Stichting Mpingo
  juli 2013

  De onderneming Stichting Mpingo is gevestigd op Cliviastraat 7 te Zwolle en is actief in de branche Podiumkunst en -vermaak.

  8012CTZwolleAssendorpNieuw-Assendorp

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk