Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8012TJ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8012TJ.

In postcodegebied 8012TJ zoek ik een:

  Dinsdag 13 september 2016

  Haar Partners
  Opgericht in februari 2016

  De vennootschap onder firma Haar Partners is gevestigd op Van Ittersumstraat 97 te ZWOLLE en is actief in de branche Haarverzorging.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012TJ

  Donderdag 1 januari 2015

  Believe Coaching
  Opgericht in maart 2015

  De onderneming Believe Coaching is gevestigd op Van Ittersumstraat 87 te ZWOLLE en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012TJ
  Oki Doki
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Oki Doki is gevestigd op Van Ittersumstraat 97 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012TJ
  Freespiritmedia
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Freespiritmedia is gevestigd op Van Ittersumstraat 77 te Zwolle en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012TJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud-Assendorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?