Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in postcodegebied 8012TT

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8012TT.

In postcodegebied 8012TT zoek ik een:

  Lotte ten Berge
  mei 2017

  De onderneming Lotte ten Berge is gevestigd op Celestraat 5 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8012TTZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Ina Strijker
  maart 2017

  De onderneming Ina Strijker is gevestigd op Celestraat 21 te Zwolle en is actief in de branche Thuiszorg.

  8012TTZwolleAssendorpOud-Assendorp
  THJS
  april 2016

  De vennootschap onder firma THJS is gevestigd op Celestraat 23 te ZWOLLE en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8012TTZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Studio Thuis
  april 2013

  De onderneming Studio Thuis is gevestigd op Celestraat 23 te Zwolle en is actief in de branche Reclamebureaus.

  8012TTZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Keeslina
  april 2013

  De onderneming Keeslina is gevestigd op Celestraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  8012TTZwolleAssendorpOud-Assendorp
  D&S Hospitality B.V.
  april 2013

  De besloten vennootschap D&S Hospitality B.V. is gevestigd op Celestraat 27 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8012TTZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Bureau Van den Berg V.O.F.
  maart 2013

  De vennootschap onder firma Bureau Van den Berg V.O.F. is gevestigd op Celestraat 13 te Zwolle en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

  8012TTZwolleAssendorpOud-Assendorp

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk