Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8012XM

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8012XM.

In postcodegebied 8012XM zoek ik een:

  Maandag 20 juni 2016

  EL Verbouw
  Opgericht in april 2016

  De onderneming EL Verbouw is gevestigd op Goudsbloemstraat 2 te ZWOLLE en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XM

  Donderdag 1 januari 2015

  Marieke van Dijke Office Management
  Opgericht in juni 2015

  De onderneming Marieke van Dijke Office Management is gevestigd op Goudsbloemstraat 4 te ZWOLLE en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XM
  Journalist Zwolle
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Journalist Zwolle is gevestigd op Goudsbloemstraat 22 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nieuw-Assendorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?