Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in postcodegebied 8012XS

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8012XS.

In postcodegebied 8012XS zoek ik een:

  Karlijne Brouwer tekst en communicatie
  februari 2017

  De onderneming Karlijne Brouwer tekst en communicatie is gevestigd op Korenbloemstraat 22 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8012XSZwolleAssendorpNieuw-Assendorp
  Bureau voor Planvorming & Advies (BP&A)
  januari 2016

  De onderneming Bureau voor Planvorming & Advies (BP&A) is gevestigd op Korenbloemstraat 30 te ZWOLLE en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8012XSZwolleAssendorpNieuw-Assendorp
  Bureau voor Planvorming & Advies
  januari 2016

  De vennootschap onder firma Bureau voor Planvorming & Advies is gevestigd op Korenbloemstraat 30 te ZWOLLE en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8012XSZwolleAssendorpNieuw-Assendorp
  Waardenburg Consulting B.V.
  december 2015

  De besloten vennootschap Waardenburg Consulting B.V. is gevestigd op Korenbloemstraat 32 te ZWOLLE en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  8012XSZwolleAssendorpNieuw-Assendorp
  Thuisraad
  april 2013

  De onderneming Thuisraad is gevestigd op Korenbloemstraat 4 te Zwolle en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8012XSZwolleAssendorpNieuw-Assendorp

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk