Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8031DA

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8031DA.

In postcodegebied 8031DA zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Anuschka Meijer
  Opgericht in maart 2015

  De onderneming Anuschka Meijer is gevestigd op Middelweg 255 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031DA
  H J Dekker Advies
  Opgericht in april 2013

  De onderneming H J Dekker Advies is gevestigd op Middelweg 267 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031DA
  Handelsonderneming van der Vlies
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Handelsonderneming van der Vlies is gevestigd op Middelweg 277 te Zwolle en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031DA
  Autorijschool Calimero
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Autorijschool Calimero is gevestigd op Middelweg 279 te Zwolle en is actief in de branche Auto- en motorrijscholen.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031DA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Holtenbroek IV

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?