Gezochte personen in provincie Limburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Limburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Verdachten woningoverval

  Wittem - In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 april werd er op de Rijksweg N278 een gewelddadige woningoverval gepleegd. Daarbij werd de bewoner gekneveld en mishandeld. Er zouden drie verdachten verantwoordelijk zijn voor deze overval.

  Gulpen-Wittem > Wittem
  Woninginsluiper gezocht

  Geleen - Op een woensdagavond begin mei hoort een 70-jarige man gestommel in zijn appartement aan Kuipershof in Geleen. Even later komt hij erachter dat dit gestommel afkomstig moet zijn geweest van een man die zijn woning was binnengedrongen én zijn portemonnee heeft gestolen.

  Sittard-Geleen > Geleen

  Dinsdag 20 juli 2021

  Auto gewelddadige woningoverval

  Holtum - In het onderzoek naar een woningoverval in Holtum heeft de politie beelden veiliggesteld van de auto waarin vermoedelijk de daders hebben gereden. Wie informatie heeft over deze grijsbruine Toyota Yaris en/of over de overvallers, wordt gevraagd zich te melden.

  Sittard-Geleen > Holtum-Born > Holtum

  Vannacht

  Verdachten straatroof gezocht

  Maastricht - Zaterdagmiddag 1 mei loopt een 74-jarige dame rond 16.30 uur vanuit de Menno van Coehoornstraat naar de Pastoor Habetsstraat. Dan wordt ze aangesproken door een jongeman die vervolgens met kracht een ketting van haar hals trekt. Hij doet dat op dusdanig ruwe wijze dat de vrouw bijna ten val komt. De man rent vervolgens weg in de richting van de rotonde aan de Hertogsingel.

  Maastricht

  Donderdag 24 juni 2021

  Wie heeft informatie over een overval en inbraak in Weert?

  Weert - In een loods aan de Moesdijk in Weert, vond op zaterdag 20 maart een overval plaats.

  Weert

  Woensdag 5 mei 2021

  Mishandeling en beroving Maastricht

  Maastricht - Donderdagmiddag 21 januari is op klaarlichte dag een 14-jarige jongen in Maastricht mishandeld en beroofd. Rond ongeveer 14.30 uur wordt de jongen op een pleintje op de Florasingel mishandeld en van zijn bezittingen beroofd. Vervolgens wordt de jongen door drie verdachten onder dwang meegenomen naar een supermarkt op de Tongerseweg. Daar dwingen ze hem geld te pinnen en af te staan. Dat mislukt, waarna de politie gewaarschuwd wordt.

  Maastricht

  Donderdag 29 april 2021

  Gewelddadige poging beroving

  Roermond - Woensdag 3 augustus wil een man in het gezelschap van twee anderen in zijn auto stappen in de parkeergarage aan de Schipperswal in Roermond. Daar wordt hij belaagd door een jonge man die zijn horloge van zijn pols probeert te rukken. Daarop ontstaat een schermutseling.

  Roermond

  Woensdag 14 april 2021

  Overvaller tabakszaak gezocht

  Landgraaf - Dinsdag 8 september wordt op klaarlichte dag, even na 14.30 uur, een tabakszaak op de Markt in Landgraaf overvallen. De overvaller dringt met een mes in de handen achter de toonbank. Met dreiging van dit steekwapen dwingt hij de medewerkster ertoe een plastic tas met de inhoud van de kassalade te vullen. De verdachte fietst na afloop weg in de richting van de Pieterstraat.

  Landgraaf

  Dinsdag 13 april 2021

  Verdachte gewelddadige straatroof gezocht

  Maastricht - Zaterdagmiddag 13 februari rond 14.30 uur werd een 19-jarige jongen door twee jongens beroofd op het parkeerterrein aan de Demertdwarsstraat in Maastricht. Een van de twee verdachten slaat het slachtoffer daarbij achter op het hoofd met een glazen fles. Ze gaan er vervolgens vandoor in de richting van de Philipsweg en de Sint Josephstraat en laten het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Deze verliest door de klap zijn bewustzijn. Hij blijkt later een schedelbreuk en een hersenbloeding te hebben opgelopen.

  Maastricht

  Donderdag 11 maart 2021

  Verdachte vernielingen gemeentehuis Geleen

  Geleen - In Geleen was het met ingaan van de avondklok op maandagavond 25 januari onrustig. Zo werden er die avond vernielingen aangericht bij het gemeentehuis op de Markt.

  Sittard-Geleen > Geleen

  Dinsdag 9 maart 2021

  Woninginbreker gezocht

  Maastricht - Woensdag 18 november vonden er meerdere woninginbraken en pogingen daartoe plaats in de wijk Limmel in Maastricht. Daarbij wordt de verdachte ook meerdere keren betrapt. Het vermoeden bestaat dat deze inbraken verband houden met elkaar.

  Maastricht

  Woensdag 3 maart 2021

  Overval tankstation Antwerpseweg

  Heerlen - Op dinsdag 17 november jl. rond 21.00 uur wordt een tankstation aan de Antwerpseweg in Heerlen overvallen.

  Heerlen

  Dinsdag 23 februari 2021

  Bekogelen politieagent met stoeptegel

  Venlo - Met de invoering van de avondklok is het al diverse avonden en nachten onrustig in Limburg. Die onrust nam afgelopen zondag in Venlo schrikbarende vormen aan. Een politieagent werd al rijdend door relschoppers bekogeld met stukken stoeptegels. Beelden van het incident worden dinsdagavond gedeeld in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

  Venlo

  Donderdag 18 februari 2021

  Verdachten avondklokrellen Roermond

  Roermond - Op zondagavond 24 januari was het rond het ingaan van de avondklok op meerdere plekken in Limburg onrustig, zo ook in Roermond. Van een aantal incidenten die toen hebben plaatsgevonden is beeldmateriaal veilig gesteld. Dat beeldmateriaal wordt vrijgegeven om zo te komen tot de identiteit van de betrokken verdachten. Dit om te komen tot de identiteit van de verdachten en zo te kunnen doorstappen naar het opsporen en vervolgen van diegene die verantwoordelijk zijn voor de strafbare feiten die 24 januari gepleegd zijn.

  Roermond

  Zondag 14 februari 2021

  Supermarktovervaller gezocht

  Geleen - Maandagavond 21 december werd een supermarkt op de Zuidhof in Geleen overvallen. Een jonge man rent rond 19.45 uur de supermarkt binnen. Hij bedreigt enkele medewerkers met een vuurwapen en probeert op die manier geld buit te maken. Wanneer een andere medewerker van de supermarkt de verdachte vast pakt, trekt de verdachte zich los en vlucht de winkel uit. Saillant detail is dat hij het vuurwapen in de supermarkt achterlaat. Hij gaat er te voet vandoor.

  Sittard-Geleen > Geleen

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement