Gezochte personen in provincie Limburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Limburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Gedwongen geld pinnen Maastricht

  Maastricht - In de vroege ochtend van zaterdag 19 januari 2019 wordt een man op de Brouwersweg in Maastricht belaagd door een onbekende man. Hij wordt gedwongen mee te lopen naar een pinautomaat in een nabij gelegen winkelcentrum om geld te pinnen.

  Maastricht

  Donderdag 2 mei 2019

  Overvallers supermarkt Maastricht (VIDEO)

  Maastricht - Woensdagavond 6 maart rond 19.15 uur dringen twee gewapende mannen een supermarkt op de Clavecymbelstraat in Maastricht binnen. Ze bedreigen bij de kassa zowel een caissière als een klant. Met een geldbedrag als buit vlucht het tweetal direct na de overval de winkel uit, in de richting van de nabijgelegen apotheek.

  Maastricht

  Woensdag 3 april 2019

  Getuigen gezocht van woningoverval Kessel

  Kessel - In het Noord-Limburgse dorp Kessel, vlakbij de grens met Duitsland, werd in de nacht van 30 september op 1 oktober 2018 een ouder echtpaar in hun woning overvallen. De twee daders gingen er met een aanzienlijk geldbedrag vandoor.

  Peel en Maas » Kessel

  Donderdag 7 maart 2019

  Verdachte diefstal drogisterij gezocht

  Venray - In een maand tijd worden bij een drogisterij in Venray twee maal cosmetische producten gestolen. De diefstal lijkt beide keren door eenzelfde verdachte te zijn gepleegd. In het onderzoek naar de diefstal is de politie op zoek naar de identiteit van de verdachte.

  Venray

  Woensdag 19 december 2018

  Diefstal telefoons

  Maastricht - Deze man wordt ervan verdacht woensdag 26 september twee telefoons te hebben gestolen bij een winkel op de Wycker Brugstraat in Maastricht.

  Maastricht

  Dinsdag 27 november 2018

  Geweldsincident Heerlen

  Heerlen - In de nacht van 29 op 30 oktober wordt rond 5 uur een man zwaar gewond in zijn woning aan de Groningenstraat aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat hij beschoten is.

  Heerlen

  Maandag 1 oktober 2018

  Wie kent deze onbekende man?

  Kerkrade - In de nacht van woensdag op donderdag 6 september is in Kerkrade een vrouw beroofd na een bezoek aan het casino.

  Kerkrade

  Dinsdag 28 augustus 2018

  Wie is deze oplichter van wisseltruc?

  Maastricht - Op dinsdagmiddag 8 mei wordt een juwelier in Maastricht bezocht door een onbekende man die interesse heeft in een horloge. Het Rolex-horloge ter een waarde van 35.000 euro verdwijnt enige tijd later uit de winkel net als de man, echter wel zonder hiervoor te betalen.

  Maastricht

  Vrijdag 11 mei 2018

  Wie kent deze fietsendief?

  Venray - Op 23 februari 2018 heeft een onbekende man verschillende fietsen gestolen op twee verschillende plaatsen in Venray.

  Venray

  Woensdag 21 juni 2017

  Man komt om het leven bij geweldsmisdrijf

  Landgraaf - Bij een geweldsmisdrijf in een woning aan de Koempel in Landgraaf is in de nacht van 30 op 31 mei jl. een man om het leven gekomen. Het gaat om de 39-jarige bewoner.

  Landgraaf
  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?