Gezochte personen in provincie Limburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Limburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Dinsdag 15 oktober 2019

  Wie (her)kent deze insluiper?

  Bunde - Op vrijdag 5 juli rond 16.00 uur glipt een onbekende man een woning aan de Vliegenstraat in Bunde binnen. Terwijl de nietsvermoedende bewoners rondom het huis aan het werk zijn, betreedt de man via de binnenplaats de woning en neemt sieraden en geld weg.

  Meerssen > Bunde - Geulle > Bunde
  Wie (her)kent deze 'goudknuffelaars'?

  Maastricht - Vrijdag 8 maart wordt een 87-jarige Maastrichtenaar door zogeheten 'goudknuffelaars' van zijn portemonnee beroofd. In het kader van het onderzoek naar deze verdachten worden nu de beelden openbaar gemaakt.

  Maastricht

  Donderdag 12 september 2019

  Gewelddadige poging diefstal scooter

  Sittard - Zaterdag 15 juni probeert een drietal jonge mannen op gewelddadige wijze een scooter te stelen. Daarbij wordt één man mishandeld en een andere man bedreigd met een steekwapen. Om de identiteit van de verdachten te achterhalen, worden nu beelden van de verdachten vrijgegeven.

  Sittard-Geleen > Sittard
  Diefstal diamanten

  Roermond - Op zaterdag 29 december 2018 worden bij een juwelier op de Stadsweide in Roermond waardevolle diamanten gestolen. Vier mannen plegen deze diefstal in georganiseerd verband.

  Roermond

  Woensdag 26 juni 2019

  (VIDEO) Wie herkent verdachte winkeloverval Landgraaf

  Landgraaf - Het is zaterdag 25 mei als op klaarlichte dag rond 11.30 uur het personeel van een winkel aan de Hoofdstraat in Landgraaf wordt opgeschrikt door een overvaller.

  Landgraaf

  Dinsdag 18 juni 2019

  (VIDEO) Wie herkent verdachte woningoverval Maastricht?

  Maastricht - Het is bijna 19.45 uur wanneer zaterdagavond 13 april bij de woning op de Berceusestraat in Maastricht wordt aangeklopt. De nietsvermoedende zoon van het gezin opent de deur en wordt onmiddellijk bedreigd met een vuurwapen. De overvaller doorzoekt de woning en maakt een flink geldbedrag en een grote hoeveelheid waardevolle sieraden buit. Eerder in het onderzoek werden al beelden vrijgegeven van deze sieraden. Nu worden beelden van de verdachte gepubliceerd.

  Maastricht

  Donderdag 23 mei 2019

  Gedwongen geld pinnen Maastricht

  Maastricht - In de vroege ochtend van zaterdag 19 januari 2019 wordt een man op de Brouwersweg in Maastricht belaagd door een onbekende man. Hij wordt gedwongen mee te lopen naar een pinautomaat in een nabij gelegen winkelcentrum om geld te pinnen.

  Maastricht

  Woensdag 3 april 2019

  Getuigen gezocht van woningoverval Kessel

  Kessel - In het Noord-Limburgse dorp Kessel, vlakbij de grens met Duitsland, werd in de nacht van 30 september op 1 oktober 2018 een ouder echtpaar in hun woning overvallen. De twee daders gingen er met een aanzienlijk geldbedrag vandoor.

  Peel en Maas > Kessel

  Donderdag 7 maart 2019

  Verdachte diefstal drogisterij gezocht

  Venray - In een maand tijd worden bij een drogisterij in Venray twee maal cosmetische producten gestolen. De diefstal lijkt beide keren door eenzelfde verdachte te zijn gepleegd. In het onderzoek naar de diefstal is de politie op zoek naar de identiteit van de verdachte.

  Venray

  Dinsdag 5 maart 2019

  Wie kent deze verdachte betrokken bij brandstichting?

  Heerlen - In de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 oktober 2018 brandde op een parkeerplaats bij een flatgebouw op de Zeswegenlaan in Heerlen een auto uit.

  Heerlen

  Maandag 18 februari 2019

  Wie is deze overvaller van de drogisterij in Brunssum?

  Brunssum - Wie kan er meer informatie geven over de identiteit van een verdachte die 16 januari een drogisterij aan de Schildstraat in Brunssum overviel?

  Brunssum

  Woensdag 19 december 2018

  Diefstal telefoons

  Maastricht - Deze man wordt ervan verdacht woensdag 26 september twee telefoons te hebben gestolen bij een winkel op de Wycker Brugstraat in Maastricht.

  Maastricht

  Dinsdag 27 november 2018

  Geweldsincident Heerlen

  Heerlen - In de nacht van 29 op 30 oktober wordt rond 5 uur een man zwaar gewond in zijn woning aan de Groningenstraat aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat hij beschoten is.

  Heerlen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement