Gezochte personen in provincie Limburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Limburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Bejaarde man slachtoffer pinpasfraude

  Heerlen - Een bejaarde man van 81 jaar uit Brunssum is op vrijdag 3 juli jl. slachtoffer geworden van pinpasfraude.

  Heerlen
  Verdachten van brandstichting

  Kerkrade - Maandagnacht 27 april vond er een brandstichting plaats bij een advocatenkantoor in Kerkrade.

  Kerkrade
  Wie herkent supermarktovervaller?

  Hoensbroek - Woensdagochtend 22 juli wordt een supermarkt aan het Gebrookerplein in Hoensbroek overvallen. Er zijn beelden waarop te zien hoe twee overvallers op brutale wijze te werk gaan.

  Heerlen

  Gisteren

  Wie herkent verdachten bedrijfsinbraak?

  Sevenum - Maandagnacht 11 mei verschaffen twee personen zich met een sloophamer toegang tot een tankstation op de Venloseweg in Sevenum. Daarbij veroorzaken ze aanzienlijke schade aan het pand. Eenmaal in het pand gaan hun plannen zowel letterlijk als figuurlijk in rook op, wanneer de rookgenerator afgaat. Geschrokken slaan ze snel en zonder buiten op de vlucht. Ze verlaten het pand en gaan er op de scooter vandoor.

  Horst aan de Maas > Sevenum

  Zondag 15 november 2020

  Wie herkent verdachte van beroving?

  Maastricht - Dinsdagavond 22 september rond 23:00 uur werd een 62-jarige vrouw in Maastricht op brutale wijze van haar tas beroofd. Dat gebeurde voor de deur van haar woning. De verdachte is vervolgens direct weggerend in de richting van de markt.

  Maastricht

  Zaterdag 7 november 2020

  Verdachten zware mishandeling

  Kerkrade - In een café aan de Kasperenstraat ontstaat er vrijdag 14 op zaterdag 15 augustus om 02.30 uur ‘s nachts een conflict. Dat loopt dusdanig uit de hand dat een 24-jarige man zwaar mishandeld wordt.

  Kerkrade

  Maandag 26 oktober 2020

  Wie herkent deze overvallers?

  Meerssen - Het is dinsdag 25 augustus rond 17.00 uur als twee personen een scooterzaak op Tussen de Bruggen in Meerssen overvallen. Terwijl één verdachte 200 meter verderop op de Holstraat op een scooter staat te wachten, dringt de andere verdachte bewapend met een vuurwapen de scooterzaak binnen. De medewerker die op dat moment in de zaak aanwezig is, vlucht daarop naar de werkplaats. De verdachte verlaat zonder buit de zaak en gaat er met de medeverdachte op de scooter vandoor.

  Meerssen
  Wie overvielen woning Roermond?

  Roermond - Op zaterdag 18 april wordt een 82-jarige vrouw in haar woning aan de Alexander Idenburgstraat overvallen. Het is ongeveer 03.00 uur in de nacht als het slachtoffer een bewapende man en vrouw aan haar bed ziet staan. Ze binden het slachtoffer vast en maken diverse waardevolle bezittingen buit.

  Roermond

  Zondag 25 oktober 2020

  Wie herkent deze inbreker?

  Maastricht - Zondag 12 juli slaat een inbreker zijn slag in een woning op de Looiersgracht in Maastricht. Dat doet hij op klaarlichte dag, terwijl de bewoners thuis zijn. Hij maakt daarbij diverse bezittingen buit, waaronder twee portemonnees.

  Maastricht

  Dinsdag 13 oktober 2020

  Man gewond bij schietincident Bradleystraat

  Sittard - Een man van 38 jaar raakte zaterdagavond 12 september gewond bij een schietincident op de Bradleystraat in Sittard.

  Sittard-Geleen > Sittard

  Dinsdag 6 oktober 2020

  Diefstal smart watch

  Landgraaf - Bij een woninginbraak aan de Engweide in Landgraaf werd op zaterdag 15 februari jl. een smartwatch gestolen.

  Landgraaf

  Zondag 27 september 2020

  Getuigen gezocht van woningoverval Venray vrouw en baby

  Venray - In het televisieprogramma Opsporing Verzocht vanavond aandacht voor een brutale woningoverval onlangs op klaarlichte dag in Venray, waar een moeder en haar pas twee maanden oude baby het slachtoffer werden. De uitzending start om 20.30 uur op NPO1.

  Venray

  Donderdag 17 september 2020

  Wie herkent deze verdachte?

  Meerssen - In het onderzoek naar een phishingzaak worden door politie beelden vrijgegeven van een verdachte. Zo hoopt het onderzoeksteam meer informatie te krijgen over de identiteit van de verdachte.

  Meerssen

  Dinsdag 8 september 2020

  Wie kent deze pinpas oplichter?

  Heerlen - De politie roept burgers op om te helpen de identiteit van deze oplichter te achterhalen. Bekijk en deel deze SPEURMEE video.

  Heerlen

  Woensdag 5 augustus 2020

  Getuigen gezocht van mishandeling en beroving jongen

  Maastricht - Het is zondagavond 3 mei rond 21.00 uur als een 15-jarige jongen samen met drie andere jongens vanuit de Brusselseweg het Frontenpark inloopt.

  Maastricht

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement