Gezochte personen in provincie Limburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Limburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vanmorgen

  Wie herkent deze verdachte?

  Meerssen - In het onderzoek naar een phishingzaak worden door politie beelden vrijgegeven van een verdachte. Zo hoopt het onderzoeksteam meer informatie te krijgen over de identiteit van de verdachte.

  Meerssen
  Wie kent deze pinpas oplichter?

  Heerlen - De politie roept burgers op om te helpen de identiteit van deze oplichter te achterhalen. Bekijk en deel deze SPEURMEE video.

  Heerlen

  Woensdag 5 augustus 2020

  Getuigen gezocht van mishandeling en beroving jongen

  Maastricht - Het is zondagavond 3 mei rond 21.00 uur als een 15-jarige jongen samen met drie andere jongens vanuit de Brusselseweg het Frontenpark inloopt.

  Maastricht

  Zondag 28 juni 2020

  Wie (her)kent deze Sittardse supermarkt overvaller?

  Sittard - Het is zaterdagavond 1 februari als rond 19.30 uur twee verdachten een supermarkt aan de Bremstraat in Sittard binnen stormen. Ze bedreigen het aanwezige personeel en klanten met een steekwapen.

  Sittard-Geleen > Sittard

  Maandag 8 juni 2020

  Babbeltruc bij bejaarde vrouw

  Geleen - Twee vrouwen hebben zich in de afgelopen carnavalsperiode een woning van een 84-jarige vrouw binnen gepraat en daar haar portemonnee gestolen. Wanneer een van de verdachten vervolgens met de pinpas van het slachtoffer geld probeert te pinnen, wordt ze op bewakingsbeelden vastgelegd. Om tot identificatie van de verdachten te komen, worden deze beelden nu vrijgegeven.

  Sittard-Geleen > Geleen

  Dinsdag 28 januari 2020

  Anouschka dood in water gevonden

  Weert - Anouschka Weezenbeek uit Budel-Dorpsplein is sinds maandag 22 januari 1990 vermist.

  Weert

  Woensdag 4 december 2019

  Overvaller frituur gezocht

  Geleen - Donderdagavond 7 november wordt er een poging overval op een frituur aan de Dahliastraat gepleegd. Deze gebeurtenis is vastgelegd op beeld. Wie herkent de verdachte die dit op zijn geweten heeft?

  Sittard-Geleen > Geleen

  Dinsdag 15 oktober 2019

  Wie (her)kent deze insluiper?

  Bunde - Op vrijdag 5 juli rond 16.00 uur glipt een onbekende man een woning aan de Vliegenstraat in Bunde binnen. Terwijl de nietsvermoedende bewoners rondom het huis aan het werk zijn, betreedt de man via de binnenplaats de woning en neemt sieraden en geld weg.

  Meerssen > Bunde - Geulle > Bunde
  Wie (her)kent deze 'goudknuffelaars'?

  Maastricht - Vrijdag 8 maart wordt een 87-jarige Maastrichtenaar door zogeheten 'goudknuffelaars' van zijn portemonnee beroofd. In het kader van het onderzoek naar deze verdachten worden nu de beelden openbaar gemaakt.

  Maastricht

  Donderdag 12 september 2019

  Gewelddadige poging diefstal scooter

  Sittard - Zaterdag 15 juni probeert een drietal jonge mannen op gewelddadige wijze een scooter te stelen. Daarbij wordt één man mishandeld en een andere man bedreigd met een steekwapen. Om de identiteit van de verdachten te achterhalen, worden nu beelden van de verdachten vrijgegeven.

  Sittard-Geleen > Sittard
  Diefstal diamanten

  Roermond - Op zaterdag 29 december 2018 worden bij een juwelier op de Stadsweide in Roermond waardevolle diamanten gestolen. Vier mannen plegen deze diefstal in georganiseerd verband.

  Roermond
  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement