Gezochte personen in provincie Limburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Limburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Verdachten mishandeling gezocht

  Sittard - Vrijdag 13 augustus werd er rond 11:00 uur melding gedaan van een mishandeling. Collega’s gaan daarop richting een appartementencomplex aan het Kerkplein in Sittard. Daar blijkt even daarvoor, op klaarlichte dag, een 28-jarige man zwaar te zijn mishandeld. Hij wordt daarop afgevoerd naar het ziekenhuis en het onderzoek wordt opgestart.

  Sittard-Geleen > Sittard
  Woningoverval Servatiusstraat Brunssum

  Brunssum - Op woensdag 27 oktober jl. vond een overval plaats op een woning aan de Servatiusstraat in Brunssum.

  Brunssum

  Maandag 22 november 2021

  Brandstichting Heerlen

  Heerlen - Wij vragen jullie aandacht voor twee brandstichtingen die in augustus in Heerlen zijn gepleegd. Wij hebben het vermoeden dat beide misdrijven een link met elkaar hebben.

  Heerlen

  Donderdag 11 november 2021

  Verdachten brutale straatroof gezocht

  Maastricht - Donderdagavond 8 juli werd een jonge vrouw rond 23:30 uur het slachtoffer van een zeer brutale beroving. In het Henri Hermanspark wordt ze door drie mannen aangesproken. Kort daarop grijpt één van de drie mannen haar vast, waarop één van de andere twee haar tas van haar schouder rukt. De vrouw blijft hevig geschrokken achter, terwijl de drie mannen wegrennen in de richting van de Begijnenstraat.

  Maastricht
  Verdachte beroving gezocht

  Maastricht - Donderdagnacht 29 juli werden een man en vrouw in Maastricht slachtoffer van een gewelddadige poging beroving. Rond 02:30 uur worden ze gevolgd door twee personen. Even later spreken twee mannen hun beoogde slachtoffers aan op de kruising van de Wilhelminabrug en Franciscus Romanusweg en vragen hen naar de weg. Wanneer de man hun de weg wijst, slaan de twee personen toe.

  Maastricht

  Woensdag 10 november 2021

  Verdachte brandstichting gezocht

  Panningen - Zaterdagnacht 19 juni rond half vier werd er brand gesticht bij een Poolse supermarkt in Panningen. Deze brandstichting is vastgelegd op camerabeelden.

  Peel en Maas > Panningen

  Dinsdag 12 oktober 2021

  Explosief Hommerterweg Hoensbroek

  Hoensbroek - Op zondagochtend 5 september rond 08.00 uur worden bewoners op de Hommerterweg in Hoensbroek opgeschrikt door een explosief dat op straat wordt aangetroffen. De persoon die het explosief in Hoensbroek achterliet staat op beeld, en de recherche is dringend op zoek naar informatie over deze verdachte.

  Heerlen

  Dinsdag 14 september 2021

  Wie kent deze aanrander?

  Weert - Ruim een jaar geleden, op zaterdagochtend 27 juni 2020, werd een jonge vrouw in Weert aangerand.

  Weert

  Dinsdag 31 augustus 2021

  Verdachten woningoverval

  Wittem - In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 april werd er op de Rijksweg N278 een gewelddadige woningoverval gepleegd. Daarbij werd de bewoner gekneveld en mishandeld. Er zouden drie verdachten verantwoordelijk zijn voor deze overval.

  Gulpen-Wittem > Wittem

  Woensdag 18 augustus 2021

  Verdachten straatroof gezocht

  Maastricht - Zaterdagmiddag 1 mei loopt een 74-jarige dame rond 16.30 uur vanuit de Menno van Coehoornstraat naar de Pastoor Habetsstraat. Dan wordt ze aangesproken door een jongeman die vervolgens met kracht een ketting van haar hals trekt. Hij doet dat op dusdanig ruwe wijze dat de vrouw bijna ten val komt. De man rent vervolgens weg in de richting van de rotonde aan de Hertogsingel.

  Maastricht

  Donderdag 24 juni 2021

  Wie heeft informatie over een overval en inbraak in Weert?

  Weert - In een loods aan de Moesdijk in Weert, vond op zaterdag 20 maart een overval plaats.

  Weert

  Woensdag 5 mei 2021

  Mishandeling en beroving Maastricht

  Maastricht - Donderdagmiddag 21 januari is op klaarlichte dag een 14-jarige jongen in Maastricht mishandeld en beroofd. Rond ongeveer 14.30 uur wordt de jongen op een pleintje op de Florasingel mishandeld en van zijn bezittingen beroofd. Vervolgens wordt de jongen door drie verdachten onder dwang meegenomen naar een supermarkt op de Tongerseweg. Daar dwingen ze hem geld te pinnen en af te staan. Dat mislukt, waarna de politie gewaarschuwd wordt.

  Maastricht

  Donderdag 29 april 2021

  Gewelddadige poging beroving

  Roermond - Woensdag 3 augustus wil een man in het gezelschap van twee anderen in zijn auto stappen in de parkeergarage aan de Schipperswal in Roermond. Daar wordt hij belaagd door een jonge man die zijn horloge van zijn pols probeert te rukken. Daarop ontstaat een schermutseling.

  Roermond

  Woensdag 14 april 2021

  Overvaller tabakszaak gezocht

  Landgraaf - Dinsdag 8 september wordt op klaarlichte dag, even na 14.30 uur, een tabakszaak op de Markt in Landgraaf overvallen. De overvaller dringt met een mes in de handen achter de toonbank. Met dreiging van dit steekwapen dwingt hij de medewerkster ertoe een plastic tas met de inhoud van de kassalade te vullen. De verdachte fietst na afloop weg in de richting van de Pieterstraat.

  Landgraaf

  Dinsdag 13 april 2021

  Verdachte gewelddadige straatroof gezocht

  Maastricht - Zaterdagmiddag 13 februari rond 14.30 uur werd een 19-jarige jongen door twee jongens beroofd op het parkeerterrein aan de Demertdwarsstraat in Maastricht. Een van de twee verdachten slaat het slachtoffer daarbij achter op het hoofd met een glazen fles. Ze gaan er vervolgens vandoor in de richting van de Philipsweg en de Sint Josephstraat en laten het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Deze verliest door de klap zijn bewustzijn. Hij blijkt later een schedelbreuk en een hersenbloeding te hebben opgelopen.

  Maastricht

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement