Gezochte personen in provincie Limburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Limburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Wie (her)kent deze twee Sittardse supermarkt overvallers?

  Sittard - Het is zaterdagavond 1 februari als rond 19.30 uur twee onbekende verdachten een supermarkt aan de Bremstraat in Sittard binnen stormen. Ze bedreigen het aanwezige personeel en klanten met een steekwapen.

  Sittard-Geleen > Sittard

  Dinsdag 28 januari 2020

  Anouschka dood in water gevonden

  Weert - Anouschka Weezenbeek uit Budel-Dorpsplein is sinds maandag 22 januari 1990 vermist.

  Weert

  Woensdag 4 december 2019

  Overvaller frituur gezocht

  Geleen - Donderdagavond 7 november wordt er een poging overval op een frituur aan de Dahliastraat gepleegd. Deze gebeurtenis is vastgelegd op beeld. Wie herkent de verdachte die dit op zijn geweten heeft?

  Sittard-Geleen > Geleen

  Dinsdag 15 oktober 2019

  Wie (her)kent deze insluiper?

  Bunde - Op vrijdag 5 juli rond 16.00 uur glipt een onbekende man een woning aan de Vliegenstraat in Bunde binnen. Terwijl de nietsvermoedende bewoners rondom het huis aan het werk zijn, betreedt de man via de binnenplaats de woning en neemt sieraden en geld weg.

  Meerssen > Bunde - Geulle > Bunde
  Wie (her)kent deze 'goudknuffelaars'?

  Maastricht - Vrijdag 8 maart wordt een 87-jarige Maastrichtenaar door zogeheten 'goudknuffelaars' van zijn portemonnee beroofd. In het kader van het onderzoek naar deze verdachten worden nu de beelden openbaar gemaakt.

  Maastricht

  Donderdag 12 september 2019

  Gewelddadige poging diefstal scooter

  Sittard - Zaterdag 15 juni probeert een drietal jonge mannen op gewelddadige wijze een scooter te stelen. Daarbij wordt één man mishandeld en een andere man bedreigd met een steekwapen. Om de identiteit van de verdachten te achterhalen, worden nu beelden van de verdachten vrijgegeven.

  Sittard-Geleen > Sittard
  Diefstal diamanten

  Roermond - Op zaterdag 29 december 2018 worden bij een juwelier op de Stadsweide in Roermond waardevolle diamanten gestolen. Vier mannen plegen deze diefstal in georganiseerd verband.

  Roermond

  Woensdag 26 juni 2019

  (VIDEO) Wie herkent verdachte winkeloverval Landgraaf

  Landgraaf - Het is zaterdag 25 mei als op klaarlichte dag rond 11.30 uur het personeel van een winkel aan de Hoofdstraat in Landgraaf wordt opgeschrikt door een overvaller.

  Landgraaf

  Dinsdag 18 juni 2019

  (VIDEO) Wie herkent verdachte woningoverval Maastricht?

  Maastricht - Het is bijna 19.45 uur wanneer zaterdagavond 13 april bij de woning op de Berceusestraat in Maastricht wordt aangeklopt. De nietsvermoedende zoon van het gezin opent de deur en wordt onmiddellijk bedreigd met een vuurwapen. De overvaller doorzoekt de woning en maakt een flink geldbedrag en een grote hoeveelheid waardevolle sieraden buit. Eerder in het onderzoek werden al beelden vrijgegeven van deze sieraden. Nu worden beelden van de verdachte gepubliceerd.

  Maastricht

  Donderdag 23 mei 2019

  Gedwongen geld pinnen Maastricht

  Maastricht - In de vroege ochtend van zaterdag 19 januari 2019 wordt een man op de Brouwersweg in Maastricht belaagd door een onbekende man. Hij wordt gedwongen mee te lopen naar een pinautomaat in een nabij gelegen winkelcentrum om geld te pinnen.

  Maastricht

  Woensdag 3 april 2019

  Getuigen gezocht van woningoverval Kessel

  Kessel - In het Noord-Limburgse dorp Kessel, vlakbij de grens met Duitsland, werd in de nacht van 30 september op 1 oktober 2018 een ouder echtpaar in hun woning overvallen. De twee daders gingen er met een aanzienlijk geldbedrag vandoor.

  Peel en Maas > Kessel

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement