Bedrijven in provincie Limburg

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Limburg.

In provincie Limburg zoek ik een:

  Vannacht

  Lenzeel Holding B.V.
  Opgericht in november 2020

  De besloten vennootschap Lenzeel Holding B.V. is gevestigd op Groesweg 30 te Maasbree en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Peel en Maas > Maasbree > Verspreide huizen ten noorden van Provinciale weg > 5993NN
  Vereniging van eigenaren van Cleefstraat 19 tot en met 25
  Opgericht in februari 1979

  De vereniging Vereniging van eigenaren van Cleefstraat 19 tot en met 25 is gevestigd op van Cleefstraat 25 te Venlo en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Venlo > Venlo-Centrum > Rosarium > 5911BE
  Vegters Klus Kwaliteit
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming Vegters Klus Kwaliteit is gevestigd op Franquinetstraat 22 te Maastricht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Maastricht > Buitenwijk West > Brusselsepoort > 6217KV
  Laronsa
  Opgericht in augustus 2007

  De onderneming Laronsa is gevestigd op Stationsstraat 2 te Susteren en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

  Echt-Susteren > Susteren > Mariaveld > 6114GC
  Ralph's Solutions
  Opgericht in september 2020

  De onderneming Ralph's Solutions is gevestigd op Pliniushof 29 te Maastricht en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Maastricht > Buitenwijk West > Daalhof > 6215EK
  Mission Glorieuse Du Christ en Action Pays-Bas, MIGCA-Pays-Bas (de Glorieuze missie van Christus in actie, MIGCA-Nederland)
  Opgericht in december 2021

  De onderneming Mission Glorieuse Du Christ en Action Pays-Bas, MIGCA-Pays-Bas (de Glorieuze missie van Christus in actie, MIGCA-Nederland) is gevestigd op Laurierstraat 69 te Nederweert en is actief in de branche Religieuze organisaties.

  Nederweert > Nederweert > Nederweert > 6031WH

  Donderdag 2 december 2021

  Edelsteenarmband
  Opgericht in november 2021

  De onderneming Edelsteenarmband is gevestigd op Kanakker 29 te Swolgen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Horst aan de Maas > Swolgen > Swolgen > 5866BD
  Stichting Administratiekantoor Perfect Brandpreventie
  Opgericht in november 2021

  De stichting Stichting Administratiekantoor Perfect Brandpreventie is gevestigd op De Koumen 42 te HOENSBROEK en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  Heerlen > De Koumen > De Koumen > 6433KD
  Ton Theon
  Opgericht in november 2021

  De onderneming Ton Theon is gevestigd op Scheulderdorpsstraat 101 te Scheulder en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

  Eijsden-Margraten > Margraten > Scheulder > 6307PB
  waterpijp.online
  Opgericht in november 2021

  De onderneming waterpijp.online is gevestigd op Watermunt 29 te TEGELEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Venlo > Tegelen-Centrum > Maasveld II > 5931TK
  Stichting Kinderhospice Kwatro
  Opgericht in november 2021

  De stichting Stichting Kinderhospice Kwatro is gevestigd op Venrayseweg 89 te Horst en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

  Horst aan de Maas > Horst > Molenveld > 5961AE
  Arslan-Handel
  Opgericht in november 2021

  De onderneming Arslan-Handel is gevestigd op Eynattenstraat 33 te Landgraaf en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Landgraaf > Schaesberg > De Dormig > 6371VN
  W.Th. Migchelsen
  Opgericht in november 2021

  De onderneming W.Th. Migchelsen is gevestigd op Kruisstraat 10 te Bingelrade en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  Onderbanken > Onderbanken > Bingelrade > 6456AL
  Boho Village
  Opgericht in november 2021

  De onderneming Boho Village is gevestigd op Sint Cornelisstraat 1 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Maastricht > Buitenwijk Noordoost > Borgharen > 6223BB
  Chill-in
  Opgericht in november 2021

  De onderneming Chill-in is gevestigd op Stadhouderstraat 10 te Heerlen en is actief in de branche Groothandel in computers, randapparatuur en software.

  Heerlen > Eikenderveld > Eikenderveld > 6411TX

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement