Bloemenwinkels in Leidschendam-Voorburg

Zoek je een bloemenwinkel in Leidschendam-Voorburg? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Leidschendam-Voorburg.

Filter

Maandag 20 juni 2016

Bloemenservice Furore
Opgericht in maart 2016

De onderneming Bloemenservice Furore is gevestigd op Oosteinde 245B te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Voorburg Midden > Voorburg Oud > 2271EG

Donderdag 1 januari 2015

P.J.P. de Groot Leidschendam B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap P.J.P. de Groot Leidschendam B.V. is gevestigd op Veursestraatweg 292D te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > 't Lien en omgeving > De Rietvink > 2265CL
De Plantenbeurs Leidschendam
Opgericht in april 2013

De onderneming De Plantenbeurs Leidschendam is gevestigd op Prins Frederiklaan 288A te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Prinsenhof > Prinsenhof hoogbouw > 2263HR
De Bloemenvink
Opgericht in april 2013

De onderneming De Bloemenvink is gevestigd op Rietvinklaan 2 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > 't Lien en omgeving > De Rietvink > 2265CC
Ri.V.A. V.O.F. (Riviervisserij Artikelen)
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Ri.V.A. V.O.F. (Riviervisserij Artikelen) is gevestigd op Kornoeljehof 6 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Park Veursehout > Leidsenhage > 2262AJ
Tuincentrum Hofwijck
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Hofwijck is gevestigd op Westeinde 3 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Voorburg West > Voorburg West > 2275AA
Uniflora B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Uniflora B.V. is gevestigd op Koningin Julianalaan 370 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Voorburg Midden > Voorburg Midden > 2274JV
Bloemsierkunst De Passie
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst De Passie is gevestigd op Doctor van Noortstraat 186 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Stompwijk > Kern Stompwijk > 2266HC
Dierenspeciaalzaak Droog, h.o.d.n. Pet's Place
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Droog, h.o.d.n. Pet's Place is gevestigd op Koningin Julianaplein 28 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Voorburg Midden > Voorburg Midden > 2274JE
Joli Bloembinders
Opgericht in april 2013

De onderneming Joli Bloembinders is gevestigd op Parkweg 70F te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Voorburg Midden > Voorburg Oud > 2271AL
Paddy Hengelsport
Opgericht in april 2013

De onderneming Paddy Hengelsport is gevestigd op van de Wateringelaan 1B te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Voorburg Noord > Voorburg Noord > 2274CA
Petshopper
Opgericht in april 2015

De onderneming Petshopper is gevestigd op Prins Frederiklaan 169 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Prinsenhof > Prinsenhof hoogbouw > 2263HA
Bloemenboetiek Jac. de Leeuw
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboetiek Jac. de Leeuw is gevestigd op Klaverweide 68 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Essesteijn > Essesteijn > 2272BV
A. de Leeuw Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming A. de Leeuw Bloemen is gevestigd op Herenstraat 94 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Voorburg Midden > Voorburg Oud > 2271CK
Van Rijs Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Van Rijs Bloemen is gevestigd op Duindoorn 43 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leidschendam-Voorburg > Park Veursehout > Leidsenhage > 2262AR

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leidschendam-Voorburg

Instellen

Meer nieuws in Leidschendam-Voorburg

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement