Bloemenwinkels in Leidschendam-Voorburg

Zoek je een bloemenwinkel in Leidschendam-Voorburg? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Leidschendam-Voorburg.

Filter Filter

Maandag 20 juni 2016

Bloemenservice Furore
Opgericht in Maart 2016

De onderneming Bloemenservice Furore is gevestigd op Oosteinde 245B te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Donderdag 1 januari 2015

FloraMax B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap FloraMax B.V. is gevestigd op Veursestraatweg 292 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Buddies Dierentotaalzaak
Opgericht in April 2013

De onderneming Buddies Dierentotaalzaak is gevestigd op Herenstraat 119A te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De Plantenbeurs Leidschendam
Opgericht in April 2013

De onderneming De Plantenbeurs Leidschendam is gevestigd op Prins Frederiklaan 288A te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Joli Bloembinders
Opgericht in April 2013

De onderneming Joli Bloembinders is gevestigd op Parkweg 70F te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

A. de Leeuw Bloemen
Opgericht in April 2013

De onderneming A. de Leeuw Bloemen is gevestigd op Herenstraat 94 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenwinkeltje
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenwinkeltje "'t Vlijtig Liesje" is gevestigd op Populierendreef 0 te Voorburg en is actief in de branche bloemenwinkels.

Bellefleur Bloemen & Planten
Opgericht in April 2013

De onderneming Bellefleur Bloemen & Planten is gevestigd op Loolaan 80 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

P.J.P. de Groot Leidschendam B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap P.J.P. de Groot Leidschendam B.V. is gevestigd op Veursestraatweg 292D te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De Bloemenvink
Opgericht in April 2013

De onderneming De Bloemenvink is gevestigd op Rietvinklaan 2 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ri.V.A. V.O.F. (Riviervisserij Artikelen)
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Ri.V.A. V.O.F. (Riviervisserij Artikelen) is gevestigd op Kornoeljehof 6 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Tuincentrum Hofwijck
Opgericht in April 2013

De onderneming Tuincentrum Hofwijck is gevestigd op Westeinde 3 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenboetiek Jac. de Leeuw
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenboetiek Jac. de Leeuw is gevestigd op Klaverweide 68 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Klaver4U
Opgericht in April 2013

De onderneming Klaver4U is gevestigd op Veurkapel 3 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenkiosk Voorburg
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenkiosk Voorburg is gevestigd op Van Arembergelaan 18A te Voorburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent