Bloemenwinkels in Schagen

Zoek je een bloemenwinkel in Schagen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Schagen.

In Schagen zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Tuincentrum Overvecht Schagen
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Overvecht Schagen is gevestigd op Witte Paal 331 te Schagen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Wijk 00 > Verspreide huizen ten zuiden van Schagen > 1742LE
Tuincentrum Warmenhuizer Bos
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Warmenhuizer Bos is gevestigd op Kanaalweg 16 te Warmenhuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Warmenhuizen > Landelijk gebied Warmenhuizen > 1749CE
De meiden van Spaansen
Opgericht in april 2013

De onderneming De meiden van Spaansen is gevestigd op Dorpsstraat 44 te Warmenhuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Warmenhuizen > Warmenhuizen-West > 1749AG
Aqua Noordwest
Opgericht in april 2013

De onderneming Aqua Noordwest is gevestigd op Ruigeweg 7 te Burgerbrug en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Zijpe > Burgerbrug > 1754HA
Rodenburg Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Rodenburg Bloemen is gevestigd op Gedempte Gracht 39 te Schagen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Wijk 00 > Schagen > 1741GB
Rodenburg Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Rodenburg Bloemen is gevestigd op Loet 3 te Schagen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Wijk 00 > Schagen > 1741BN
Dekker Anthuriums
Opgericht in april 2013

De onderneming Dekker Anthuriums is gevestigd op Smeetsweg 12 te Waarland en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Harenkarspel > Waarland > 1738DK
Sierbestrating Jonk
Opgericht in april 2013

De onderneming Sierbestrating Jonk "Schagen" is gevestigd op Witte Paal 1 te Schagen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Wijk 00 > Verspreide huizen ten zuiden van Schagen > 1742NL
De Goudvis Recreatie B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap De Goudvis Recreatie B.V. is gevestigd op Zeeweg 91 te Sint Maartensvlotbrug en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Zijpe > Sint Maartensvlotbrug > 1753BB
Fauna Centrum B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Fauna Centrum B.V. is gevestigd op Nieuwe Laagzijde 19 te Schagen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Wijk 00 > Schagen > 1741GE
Koi & vijvercentrum Noord-Holland
Opgericht in april 2013

De onderneming Koi & vijvercentrum Noord-Holland is gevestigd op Woudmeerweg 22 te Dirkshorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Harenkarspel > Landelijk gebied Dirkshorn > 1746CD
Ligthart Bloemisten
Opgericht in april 2013

De onderneming Ligthart Bloemisten is gevestigd op Molenstraat 38 te Schagen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Wijk 00 > Schagen > 1741GK
Tuincentrum Rubra
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Rubra is gevestigd op Westfriesedijk 33 te Warmenhuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Warmenhuizen > Schoorldam (gedeeltelijk) > 1749CR
V.O.F. Pet's Place Dierenspeciaalzaak Fred
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Pet's Place Dierenspeciaalzaak Fred is gevestigd op Molenstraat 22 te Schagen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Wijk 00 > Schagen > 1741GK
Sandy's Bloem Idee
Opgericht in april 2013

De onderneming Sandy's Bloem Idee is gevestigd op Dorpsstraat 131 te Warmenhuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schagen > Warmenhuizen > Warmenhuizen-Oost > 1749AB

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schagen

Instellen

Meer nieuws in Schagen

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement