Garagebedrijven in Delft

Zoek je een garagebedrijf in Delft? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Delft.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Firma E.D.A.-de Heus
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Firma E.D.A.-de Heus is gevestigd op Schieweg 63 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Deurloo Autoschade B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Deurloo Autoschade B.V. is gevestigd op Bellweg 20 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Wittebrug
Opgericht in April 2013

De onderneming Wittebrug is gevestigd op Energieweg 5 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Diesel Service West
Opgericht in April 2013

De onderneming Diesel Service West is gevestigd op Schieweg 60 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Camper Service Delft
Opgericht in April 2013

De onderneming Camper Service Delft is gevestigd op Lagosweg 61 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobi
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobi is gevestigd op Raam 55 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto Hoeke Bedrijfswagen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Auto Hoeke Bedrijfswagen B.V. is gevestigd op Rotterdamseweg 374 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Haydar Garage Delft
Opgericht in April 2013

De onderneming Haydar Garage Delft is gevestigd op Faradayweg 8B te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf René Slootweg
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf René Slootweg is gevestigd op Faradayweg 9 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Zulver B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Zulver B.V. is gevestigd op Van der Lelijstraat 49 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Automobielen Rob Dukker
Opgericht in April 2013

De onderneming Automobielen Rob Dukker is gevestigd op Sadatweg 34-36 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Baaf Automotive B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Baaf Automotive B.V. is gevestigd op Vrijenbanselaan 33 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Hoeke Delft B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Garage Hoeke Delft B.V. is gevestigd op Rotterdamseweg 374 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Centraal Garage Hoeke B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Centraal Garage Hoeke B.V. is gevestigd op Schieweg 77 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto Centrum Delftstreken (A.C.D.) B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Auto Centrum Delftstreken (A.C.D.) B.V. is gevestigd op Motorenweg 31 te Delft en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent