Garagebedrijven in Schiedam

Zoek je een garagebedrijf in Schiedam? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Schiedam.

Filter Filter

Woensdag 14 september 2016

Automobielbedrijf Kalfsbeek (Schiedam) B.V.
Opgericht in Juni 2016

De besloten vennootschap Automobielbedrijf Kalfsbeek (Schiedam) B.V. is gevestigd op Karel Doormanweg 21 te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Donderdag 1 januari 2015

Vink & Evag Autobedrijven B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Vink & Evag Autobedrijven B.V. is gevestigd op Jan Evertsenweg 6 te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Eigenraam Schiedam B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Eigenraam Schiedam B.V. is gevestigd op Fokkerstraat 576 te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Exclusive Cars B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Exclusive Cars B.V. is gevestigd op De Hoopstraat 9 te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

C.C. Classics B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap C.C. Classics B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 12 te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto AA
Opgericht in April 2013

De onderneming Auto AA is gevestigd op Jacob Catslaan 15 te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Casa in- en verkoop Cars
Opgericht in April 2013

De onderneming Casa in- en verkoop Cars is gevestigd op Van Leeuwenhoeckstraat 34A te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Parsa Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming Parsa Auto's is gevestigd op Bakkershaven 6to 2 te SCHIEDAM en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

R.Z. GORKOWSKI
Opgericht in April 2013

De onderneming R.Z. GORKOWSKI is gevestigd op Rotterdamsedijk 421b-2 te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Erasmus B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Erasmus B.V. is gevestigd op Overschieseweg 153/155 te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autogaragebedrijf Neutraal
Opgericht in April 2013

De onderneming Autogaragebedrijf Neutraal is gevestigd op Boterstraat 79 te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

RenA Autobedrijf
Opgericht in April 2013

De onderneming RenA Autobedrijf is gevestigd op Buitenhavenweg 58H te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf NOR
Opgericht in Juli 2015

De besloten vennootschap Autobedrijf NOR is gevestigd op De Nijverheidstraat 5 te Schiedam en is actief in de branche garagebedrijven.

Autobedrijf K.J. Bosman
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf K.J. Bosman is gevestigd op Polderweg 100 te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Raid Autocenter
Opgericht in April 2013

De onderneming Raid Autocenter is gevestigd op De Nijverheidstraat 30 te SCHIEDAM en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement