Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Slagers en poeliers in Breda

Zoek je een slager of poelier in Breda? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Breda.

In Breda zoek ik een:

Slagerij Dunya
september 2013

De onderneming Slagerij Dunya is gevestigd op Haagdijk 248-250 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4811TXBredaBreda CentrumSchorsmolen
Slagerij van Kuijk
april 2013

De onderneming Slagerij van Kuijk is gevestigd op Brigidastraat 8 te Bavel en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4854CTBredaBavelBavel
Slagerij van de Wijngaart
april 2013

De onderneming Slagerij van de Wijngaart is gevestigd op Markt 6 te Prinsenbeek en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4841ACBredaPrinsenbeekPrinsenbeek
Firma Kouwenberg & Co.
april 2013

De vennootschap onder firma Firma Kouwenberg & Co. is gevestigd op Nieuwe Haagdijk 12 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4811TDBredaBreda CentrumSchorsmolen
Slagerij, Bakkerij, Kaasspeciaalzaak van Beijsterveldt
april 2013

De onderneming Slagerij, Bakkerij, Kaasspeciaalzaak van Beijsterveldt is gevestigd op Langendijk 5 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4819ESBredaBreda ZuidBoeimeer
Slagerij Pieter Kling
april 2013

De onderneming Slagerij Pieter Kling is gevestigd op De Burcht 6 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4834HEBredaBreda Zuid-OostYpelaar
Slagerij Speek V.O.F.
april 2013

De vennootschap onder firma Slagerij Speek V.O.F. is gevestigd op Haagsemarkt 16 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4813BABredaBreda WestPrincenhage
Bossers Vlees Breda B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Bossers Vlees Breda B.V. is gevestigd op Donk 12 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4824CSBredaBreda Noord-WestGageldonk
Slagerij Pieter Kling
april 2013

De onderneming Slagerij Pieter Kling is gevestigd op De Burcht 6 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4834HEBredaBreda Zuid-OostYpelaar
Maros Breda
april 2013

De onderneming Maros Breda is gevestigd op Cypresstraat 7 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4814PNBredaBreda WestTuinzigt
Bart Vermeer Specialiteiten Slagerij
april 2013

De onderneming Bart Vermeer Specialiteiten Slagerij is gevestigd op Heksenwaag 17-19 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4823JTBredaBreda Noord-WestHeksenwiel
Poeliershuis Schrauwen Moerwijk
april 2013

De onderneming Poeliershuis Schrauwen Moerwijk is gevestigd op Moerwijk 30 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4826HPBredaBreda NoordBiesdonk
G.J.C.M. Frijters t.h.o.d.n. Poeliershuis Schrauwen Breda
april 2013

De onderneming G.J.C.M. Frijters t.h.o.d.n. Poeliershuis Schrauwen Breda is gevestigd op Nieuwe Haagdijk 34 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4811TEBredaBreda CentrumSchorsmolen
Slagerij Haarselhorst V.O.F.
april 2013

De vennootschap onder firma Slagerij Haarselhorst V.O.F. is gevestigd op Bisschopshoeve 14 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4817PVBredaBreda OostHeusdenhout
Slagerij De Groene Weg
april 2013

De onderneming Slagerij De Groene Weg is gevestigd op Ginnekenweg 1 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4818JABredaBreda OostZandberg
Maison Moes Slagerij-Traiteur
april 2013

De onderneming Maison Moes Slagerij-Traiteur is gevestigd op Valkeniersplein 13 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4835RABredaBreda Zuid-OostBlauwe Kei
Ad Lodewijk, keurslager
april 2013

De onderneming Ad Lodewijk, keurslager is gevestigd op Kapelstraat 33 te Prinsenbeek en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4841GEBredaPrinsenbeekPrinsenbeek
Kwaliteitsslagerij Graumans
april 2013

De onderneming Kwaliteitsslagerij Graumans is gevestigd op Baronielaan 246 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4837BGBredaBreda ZuidRuitersbos
Keurslagerij Pieter Kroese
april 2013

De onderneming Keurslagerij Pieter Kroese is gevestigd op Graaf Hendrik III plein 49 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4819CKBredaBreda ZuidBoeimeer
Slagerij Nooren
april 2013

De onderneming Slagerij Nooren is gevestigd op Haagsemarkt 28 te Breda en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

4813BBBredaBreda WestPrincenhage

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Breda

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk