Slagers en poeliers in Leidschendam-Voorburg

Zoek je een slager of poelier in Leidschendam-Voorburg? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Leidschendam-Voorburg.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Slagerij Vreeburg B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Slagerij Vreeburg B.V. is gevestigd op Parkweg 310 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij-eeterij Piet Scholten
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij-eeterij Piet Scholten is gevestigd op Damstraat 2 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Gillemans
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Gillemans is gevestigd op Prins Frederiklaan 193 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Krijgsman Poeliers
Opgericht in April 2013

De onderneming Krijgsman Poeliers is gevestigd op Kornoelje 14 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Polderman
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Polderman is gevestigd op van Schagenstraat 5 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Christiaanse
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Christiaanse is gevestigd op Kornoeljehof 24 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Firma T. de Jong & Zoon Slagersbedrijf
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Firma T. de Jong & Zoon Slagersbedrijf is gevestigd op van de Wateringelaan 69 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent